Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Fietsvakanties in Turkije

Turkije is misschien niet het eerste land waaraan je denkt bij een fietsvakantie, maar toch heeft dit land fietsliefhebbers veel te bieden. Dankzij het aangename klimaat kan je zowel in het vroege voorjaar als in de herfst uitstekend fietsen in Turkije. Daarnaast heeft het land een rijke historie, die je tijdens de fietstochten uitgebreid kunt ontdekken. Als specialist in fietsvakanties biedt Eigen-Wijze Reizen je interessante individuele trektochten in Turkije. Je ontvangt Nederlandstalige routebeschrijvingen voor de mooiste fietsroutes en jouw bagage wordt voor je vervoerd. Je hebt de keuze tussen een fietsreis door het westen van Turkije met als hoogtepunt de opgravingen van Efeze en een trektocht rondom Marmaris, waarbij je ook het Griekse eiland Rhodos aandoet. 

»Lees meer over onze fietsvakanties in Turkije

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Een fietsvakantie in Turkije

Een fietsvakantie in Turkije staat garant voor prachtige uitzichten met een heerlijk klimaat. Fiets in onze fietsvakantie door Zuidwest-Turkije en ervaar de cultuur en de sfeervolle havenplaatsjes. Maar kom ook meer te weten over de rijke geschiedenis die het land heeft.  Ontdek Turkije op een actieve fietsvakantie en geniet van de prachtige bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat je reist zonder gids, met jouw eigen reisgezelschap. Jouw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar je bepaalt het eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fiets je dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst je van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt diverse fietsvakanties in Turkije.

Populaire fietsvakanties in Turkije

Fietsvakantie in Zuidwest-Turkije

Deze 8-daagse trektocht waarbij je de oude cultuur van de Lyrische en Carische kust ontdekt is geschikt voor het voorjaar en het najaar. De dag afstanden zijn niet te lang, toch zal je genoeg te zien krijgen van de mooie landschappen en de rijke geschiedenis. De eerste twee dagen van de fiets vakantie verblijf je in Fethiye in een typisch Turks hotel waar de gastvrije familie vloeiend Nederlands spreekt. Aan de rand van de stad vind je in de rotsen gebouwde Lycische graven. Ook wordt het oorspronkelijke amfitheater gerestaureerd.

Je kunt tijdens deze dagen meermaals kiezen tussen een zwaardere tocht of voor een transfer. Zo kan iedereen de vakantie naar wens doorbrengen. Je komt onder andere langs natuurgebieden met bijzondere schildpadden die op het strand hun eieren komen leggen, prachtige rivierdelta's  bij het meer van Köycegiz en prachtige rots gebieden. Een verassende maar goed verzorgde vakantie die zeker de moeite waard is!

Fietsen in Turkije

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen jouw betrouwbare partner voor wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Wij bieden je een ruime keuze uit standplaatsvakanties en trektochten. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat je op pad gaat met jouw eigen reisgezelschap, gewapend met duidelijke kaarten en een Nederlandstalige routebeschrijving. Je bepaalt zelf het tempo en geniet van het ultieme vrijheidsgevoel, terwijl overnachtingen in comfortabele hotels en bagagevervoer voor je geregeld zijn. Zorgeloos genieten dus! Je kunt de reizen boeken via onze website, maar onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je ook telefonisch te woord te staan.

Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Je hoeft dus niet te fietsen met zware bepakking; deze staat 's avonds al op je te wachten in de door onze eigen medewerkers geselecteerde hotels.

  • Trektochten en standplaatsvakanties
  • Diverse bestemmingen en zwaartes
  • Tochten met GPS-track
  • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
  • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek jouw fietsvakantie op onze website. Wil je graag meer informatie over onze fietsvakantie Turkije of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Boek jouw fietsvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Turkije of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons