Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Turkije

Turkije is misschien niet het eerste land waaraan u denkt bij een fietsvakantie, maar toch heeft dit land fietsliefhebbers veel te bieden. Dankzij het aangename klimaat kunt u zowel in het vroege voorjaar als in de herfst uitstekend fietsen in Turkije. Daarnaast heeft het land een rijke historie, die u tijdens uw fietstochten uitgebreid kunt ontdekken. Als specialist in fietsvakanties biedt Eigen-Wijze Reizen u interessante individuele trektochten in Turkije. U ontvangt Nederlandstalige routebeschrijvingen voor de mooiste fietsroutes en uw bagage wordt voor u vervoerd. U heeft de keuze tussen een fietsreis door het westen van Turkije met als hoogtepunt de opgravingen van Efeze en een trektocht rondom Marmaris, waarbij u ook het Griekse eiland Rhodos aandoet. 

Fietsvakantie Turkije

Een fietsvakantie in Turkije

Een fietsvakantie in Turkije staat garant voor prachtige uitzichten met een heerlijk klimaat. Fiets in onze fietsvakantie door Zuidwest-Turkije en ervaar de cultuur en de sfeervolle havenplaatsjes. Maar kom ook meer te weten over de rijke geschiedenis die het land heeft.  Ontdek Turkije op een actieve fietsvakantie en geniet van de prachtige bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Turkije.

 

Bezienswaardigheden in Turkije


 • Ontdek Paspatur, het historisch en authentiek centrum in Fethiye met een amfitheater. 
 • Bewonder het meer van Köycegiz in Dalyan met uitzicht op de Carische rotsgraven
   
 • Aanschouw Caretta Caretta schildpadden, die op het strand in Dalyan hun eieren komen leggen. 
   
 • Bezoek de historische stad Kaunos, bekend van de Carische koningsgraven
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Turkije

Populaire fietsvakanties in Turkije

 

Fietsvakantie Zuidwest-TurkijeFietsvakantie in Zuidwest-Turkije

Deze 8-daagse trektocht waarbij u de oude cultuur van de Lyrische en Carische kust ontdekt is geschikt voor het voorjaar en het najaar. De dag afstanden zijn niet te lang, toch zult u genoeg te zien krijgen van de mooie landschappen en de rijke geschiedenis. De eerste twee dagen van uw fiets vakantie verblijft u in Fethiye in een typisch turks hotel waar de gastvrije familie vloeiend Nederlands spreekt. Aan de rand van de stadvindt u in de rotsen geboude Lycische graven. Ook wordt het oorspronkelijke amfitheater gerestaureerd.

U kunt tijdens deze dagen meermaals kiezen tussen een zwaardere tocht of voor een transfer. Zo kan iedereen de vakantie naar wens doorbrengen. U komt onder andere langs natuurgebieden met bijzondere schildpadden die op het strand hun eieren komen leggen, prachtige rivierdelta's  bij het meer van Köycegiz en prachtige rotsgebieden. Een verassende maar goed verzorgde vakantie die zeker de moeite waard is!

» Fietsvakantie Zuidwest-Turkije

 


Fietsen in Turkije

Fietsen in Turkije

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen uw betrouwbare partner voor wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Wij bieden u een ruime keuze uit standplaatsvakanties en trektochten. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap, gewapend met duidelijke kaarten en een Nederlandstalige routebeschrijving. U bepaalt zelf uw tempo en geniet van het ultieme vrijheidsgevoel, terwijl overnachtingen in comfortabele hotels en bagagevervoer voor u geregeld zijn. Zorgeloos genieten dus! U kunt de reizen boeken via onze website, maar onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u ook telefonisch te woord te staan.

Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. U hoeft dus niet te fietsen met uw zware bepakking; deze staat 's avonds al op u te wachten in de door onze eigen medewerkers geselecteerde hotels.

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek uw fietsvakantie op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze fietsvakantie Turkije of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Turkije


Fietsvakanties in Turkije keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Zuidwest-Turkije - Turkije

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Nieuw
Zuidwest-Turkije — Turkije
Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets
 • Hotels met bagage vervoer
 • Fethiye, Dalyan, Köycegiz
 • Fietsen in een aangenaam klimaat
 • In rotsen uitgehakte Lycische graven
 • Natuurgebied met Caretta Caretta zeeschildpadden
 • Dagafstand 30 - 45 km
vanaf 545,-