Reisbescheiden

Een belangrijk onderdeel van uw fiets- of wandelreis zijn uw reisbescheiden! Zodra wij uw volledige betaling hebben ontvangen en wij alle gegevens van de agent of hotelier binnen hebben, ontvangt u vanaf 3 weken voor aanvang van uw reis en uiterlijk een week voor vertrek de reisbescheiden. Normaal ontvangt u per kamer één set reisbescheiden. Wilt u een extra set ontvangen, dan kan dat tegen bijbetaling van € 15,-.
Indien u al eerder van huis vertrekt dan wanneer het arrangement begint, meldt u dat dan aan ons, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de reisbescheiden tijdig ontvangt.

Reisbescheiden

In de reisbescheiden vindt u de routebeschrijvingen of het routeboekje met kaartmateriaal, landeninformatie, het noodnummer en eventueel de hotellijst, hotelvouchers, kofferlabels en tickets. Enkele reizen vormen hierop een uitzondering, het kan zijn dat er bij aankomst in uw hotel nog een deel van de benodigde reisbescheiden voor u klaarligt. De inhoud van de reisbescheiden wordt altijd genoemd in de reisbescheiden zodat u weet wat u waar ontvangt.
 

Geldige reisdocumenten

U dient er zelf zorg voor te dragen dat u voor het begin van uw fiets- of wandelreis in het bezit bent van een geldig reisdocument en evt. visum.