2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Reisbescheiden

Een belangrijk onderdeel van jouw fiets- of wandelreis zijn je reisbescheiden! Zodra wij jouw volledige betaling hebben ontvangen en wij alle gegevens van de agent of hotelier binnen hebben, ontvang je ongeveer 3 weken voor aanvang van jouw reis en uiterlijk een week voor vertrek de reisbescheiden. Normaal ontvang je per kamer één set reisbescheiden. Willen jullie een extra set ontvangen, dan kan dat tegen bijbetaling van € 15,-.
Indien je al eerder van huis vertrekt dan wanneer het arrangement begint, meld dat dan tijdig aan ons, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je de reisbescheiden tijdig ontvangt.

Reisbescheiden

In de reisbescheiden vind je de routebeschrijvingen of het routeboekje met kaartmateriaal, het noodnummer, algemene informatie en eventueel de hotellijst, hotelvouchers, kofferlabels en tickets. Enkele reizen vormen hierop een uitzondering, het kan dan zijn dat er bij aankomst in het hotel nog een deel van de benodigde reisbescheiden voor jou klaarligt. De inhoud van de reisbescheiden wordt altijd genoemd in de reisbescheiden zodat jij weet wat je waar ontvangt.
 

Geldige reisdocumenten

Je dient er zelf zorg voor te dragen dat je voor het begin van jouw fiets- of wandelreis in het bezit bent van een geldig reisdocument en evt. visum.