Reizen per trein

Reizen met de trein kan heel aangenaam zijn. Zo reist u met een dagtrein comfortabel, zonder files, in ca. 8 uur van Arnhem naar Passau met slechts één overstap in Frankfurt. Vanuit Brussel doet u ongeveer 9 uur over de reis naar Passau. De Thalys naar Parijs is supersnel: 3 uur en 18 minuten vanuit Amsterdam, vanaf Rotterdam zelfs in 2 uur en 36 minuten. De Thalys rijdt tot 11 keer per dag naar hartje Parijs.

reizen per trein

Bij de tochten waar u met de trein naar toe kunt reizen ziet u een indicatie prijs. Aangezien vervoersprijzen dagprijzen zijn, kan deze prijs hoger of lager zijn op het moment dat geboekt wordt. Op uw verzoek boeken wij uw ticket, inclusief reserveringen en toeslagen, bel of mail ons voor een prijsopgave. Per boeking berekenen we € 40,- voor het reserveren van uw treinticket.
 

Natuurlijk kunt u uw treintickets ook zelf boeken. Dit vraagt wel om een nauwkeurige afstemming tussen u en ons. Denkt u hierbij aan transfers, reistijden, annuleringskosten en het moment van definitief boeken.
 

Let op! Een annulering of wijziging van een treinreis kan 100% annulerings- of wijzigingskosten met zich meebrengen, afhankelijk van het geboekte tarief.

 

Nachttrein

Met de nachttrein reist u in een 6-persoonscouchette, waarvan u de zitplaatsen '‘s avonds verandert in ligbanken (u krijgt er een deken, kussen en laken bij). Met een toeslag kunt u een 4-persoonscouchette reserveren.
Voor meer privacy reserveert u een 1- of 2-persoons slaapcompartiment, waarin ook een wastafel zit. Het luxe compartiment heeft een eigen douche en toilet. Vertrekt u vanuit België, dan heeft u geen rechtstreekse nachttrein, maar stapt u over op de nachttrein in bijvoorbeeld Parijs of Keulen.

In 6 uur van Amsterdam naar de Provence

In de maanden juli en augustus rijdt de Zonthalys op zaterdagen non-stop in ca. 6 uur van Amsterdam naar de Provence. De hele zomer kunt u vanaf Brussel in ca. 4 ½ uur naar Avignon reizen. Aangezien deze prettige treinverbinding snel volgeboekt is, adviseren wij u hiervoor vroeg te boeken. De startdagen van sommige tochten kunnen hierop worden aangepast. Vraag ernaar bij onze reserveringsmedewerkers.

 

Ticket en prijs

Wij boeken uw ticket, inclusief reserveringen en toeslagen.  Voor een 1e klas ticket betaalt u een toeslag. Staat er bij een arrangement prijs op aanvraag dan kunt u ons bellen of mailen voor een prijsopgave. Vertrekt u per trein vanuit België, dan is de prijs per trein altijd op aanvraag. Informeer bij uw boekingskantoor.

Snelste verbinding

We kiezen voor u de snelste en meest directe treinen zoals de ICE, de TGV of de Thalys. Soms is een (zitplaats) reservering niet mogelijk, zoals voor regionale treinen die op uw internationale verbinding aansluiten. In Parijs zijn verschillende treinstations. U stapt daar over en gaat een stukje met de metro. U ontvangt dan van ons metrokaartjes.

Let op! Een annulering of wijziging van een treinreis kan 100% annulerings- of wijzigingskosten met zich meebrengen, afhankelijk van het geboekte tarief.

Kortingskaart en Railplus

Het kan zijn dat u met een kortingskaart en/of Railplus goedkoper uit bent dan met onze indicatie tarieven. Informeer bij onze medewerkers.