2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Reizen per vliegtuig

Een aantal tochten kunnen per lijn- en/of chartervlucht worden bereikt. 

Lijndiensten vertrekken bijna altijd vanuit Amsterdam, Zaventem of Düsseldorf. Het kan voorkomen dat je moet overstappen. Bij enkele tochten kun je met een low cost carrier (lage kosten maatschappij) vliegen. Deze chartervluchten vertrekken vaak vanaf regionale luchthavens, zoals b.v. Eindhoven of Rotterdam.


Ticket en prijs

Bij de tochten waar je per vliegtuig naar toe kunt reizen ziet u een indicatie prijs. Aangezien vervoersprijzen dagprijzen zijn, kan deze prijs hoger of lager zijn op het moment dat geboekt wordt. Op jouw verzoek boeken wij jouw ticket, inclusief reserveringen en toeslagen, bel of mail ons voor een prijsopgave. De lijnvluchten die wij voor jou boeken zijn gegarandeerd door de vliegticketgarantie. Een extra zeker gevoel voor je. Per boeking berekenen we € 40,- voor het reserveren van jouw vliegticket.

Vanaf 1 januari 2021 wordt voor elke vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven een tickettax geheven. Deze tickettax bedraagt € 7,845 per persoon.

Natuurlijk kun je jouw vliegtickets ook zelf boeken. Dit vraagt wel om een nauwkeurige afstemming tussen jou en ons. Denkt u hierbij aan transfers, reistijden, annuleringskosten en het moment van definitief boeken.
Let op! Een annulering of wijziging van een vlucht kan 100% annulerings- of wijzigingskosten met zich meebrengen, afhankelijk van het geboekte tarief.

Voor de schoolvakanties zijn de vluchten naar populaire bestemmingen vaak snel volgeboekt.  Wij adviseren daarom zo vroeg mogelijk te boeken.

Fiets in vliegtuig

Neem je je fiets mee in het vliegtuig? Dan betaal je op het vliegveld ca. € 80,- per fiets (een uitzondering daargelaten) en ca. € 25,- per fietsdoos. De meeste luchtvaartmaatschappijen eisen dat de fiets verpakt is. Op Schiphol kun je fietsdozen kopen. Dit is op andere luchthavens vaak niet het geval, zoals op Zaventem (je kunt dan een rijwielhandelaar vragen om een fietsdoos).

Reizen per vliegtuig

Belangrijk!

Het is bij vluchten van het grootste belang dat jouw namen (achternaam en eerste volledige voornaam) en die van je medereizigers, overeenstemmen met de officiële identiteitsdocumenten. Alle kosten die te wijten zijn aan een verkeerde opgave van namen zijn voor jouw rekening.


Onze vluchten zijn gegarandeerd door de vliegticketgarantie. Een extra zeker gevoel voor jou.