Routebeschrijving

Voor bijna alle fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen geldt dat de routes door eigen medewerkers op de fiets of te voet zijn uitgezet en beschreven. U krijgt bij ons de routebeschrijvingen uit de eerste hand, uitvoerig en niet vertaald. Een waarborg voor kwaliteit. In enkele gevallen maken we gebruik van Nederlandstalige routes van agenten, maar ook voor deze routes geldt dat één van onze eigen medewerkers ter plekke heeft geconstateerd dat het uitstekende routes en beschrijvingen zijn. 
 

De routes

Onderweg is ook op cultureel gebied veel te genieten. Onze routes lopen soms over voormalige spoorlijnen of over jaagpaden langs rivieren. Helaas is af en toe een klein stukje over een drukke of minder interessante weg onvermijdelijk. Naast een uitgebreide routebeschrijving ontvangt u voor iedere dag kleurenkopieën van een gedetailleerde kaart met ingetekende route. Zo kunt u naar eigen inzicht de etappes verlengen of verkorten.
 

Routeboekjes

Bij de meeste bewegwijzerde routes (bijv. Langs de Elbe, Langs de Ruhr, Moezel en Saar, Bolzano-Venetië) geven wij u een Eigen-Wijze Reizen routeboekje mee. U herkent dit aan het symbool van een boekje bij de tocht. Onze routebeschrijvingen zijn voorzien van beknopte toeristische informatie. Sommige bezienswaardigheden of voorzieningen kunnen gesloten zijn op de dag of het tijdstip dat u langskomt. Dit is helaas onvermijdelijk.

Hotelwijziging

In geval van onvoorziene hotelwijzigingen kan de route aangepast worden. U krijgt hierover voor vertrek bericht, of bij aankomst in het eerste hotel.