2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Rondreis Denemarken

Rondreis Denemarken

Geniet jij graag van de natuur tijdens een actieve vakantie? Kies dan voor een rondreis in Denemarken! Bij een georganiseerde rondreis hoef  jij alleen maar de bestemming uit te zoeken. Wij zorgen ervoor dat je een prachtige reis krijgt waarbij je helemaal tot rust kan komen. Lees vooral verder om meer te weten te komen over een rondreis in Denemarken.

Dit maakt Denemarken één van de leukste bestemmingen

De prachtige natuur is toch wel reden nummer 1! Het klimaat in Denemarken heeft veel weg van ons eigen prachtige landje. Toch heeft Denemarken iets wat wij niet hebben. Bezoek de kilometers lange stranden voor een picknick of een wandeling. Of geniet van het uitzicht op de krijtrotsen op het eiland Møn. Naast de prachtige natuur heeft Denemarken gezellige stadjes om te winkelen, cultuur te snuiven of waar je gezellig een terrasje kunt pakken. Kijk bijvoorbeeld naar Ribe, één van de oudste en meest sfeervolle steden van Denemarken. Nog een pluspunt aan Denemarken; het is een actief vakantieland. Stap op de fiets om dit prachtige land te ontdekken en kom op de meest mooie plekken terecht. Naast fietsen zijn er ook andere activiteiten die je kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, blowkarten, windsurfen of kanoën.

Rondreis DenemarkenRondreis Denemarken

Dit is waarom je kiest voor een georganiseerde rondreis

Het grootste voordeel is dat de reis voor je wordt geregeld. Dit scheelt je een boel tijd. Je hoeft alleen maar een reis uit te zoeken die bij jou past. Daarnaast kan het ook voordeliger zijn. Eigen Wijze Reizen biedt regelmatig leuke deals of last minute reizen aan. Wij kennen de mooiste plekken van het land en kunnen je helpen met het kiezen van de reis die bij je past. Heb je een rondreis gezien, maar wilt je hem toch meer personaliseren? Ook dat kan bij ons!

Hierom kiezen onze klanten voor Eigenwijze Reizen

Wil je op vakantie naar Denemarken? Boek dan bij Eigen Wijze Reizen! Naast dat wij gevarieerde reizen aanbieden, worden bijna alle tochten door onze eigen medewerkers uitgezet en beschreven. Zo weten wij zeker dat alle informatie klopt en wij reizen van kwaliteit kunnen aanbieden. Zie je een reis bij ons die je leuk lijkt, maar wil je toch nog iets aanpassen? Dat kan bij ons! Wij onderscheiden ons van anderen door aandacht te geven aan jouw specifieke wensen.

  • Regelmatig leuke last-minute aanbiedingen
  • Tochten met GPS-tracks
  • Meer dan 200 individuele vakanties  
  • Ruim 30 jaar specialist
De kleine zeemeerminRondreis Denemarken

Bekijk ook een van onze andere reizen

Ben je benieuwd naar één van onze reizen? Neem dan eens een kijkje bij onze fietsvakantie Denemarken. Fietsend kom je langs de mooiste plekken van Denemarken. Bekijk het Rosenborgkasteel, ga picknicken met uitzicht op zee en bekijk de architectonisch interessante nieuwbouwwijken van Denemarken. Maak een reis die je niet snel zal vergeten. Wilt je meer weten over onze reizen naar Denemarken? Of ben je benieuwd welke andere reizen wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

2 vakanties gevonden

Funen en Ærø

Denemarken - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Svendborg, Ærø, Faaborg
  • Eilanden en mooie stranden
  • Charmante steden en dorpen
vanaf 1065,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12

Denemarken

Denemarken - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
  • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
  • Boottocht naar Zweden
vanaf 1290,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12