Fietsen in Groningen

Fietsen in Groningen heeft het allemaal! Van kusten, dijken, oude kerken, historische vestigingen en prachtige landschappen tot aan de bruisende stad Groningen. Fietsen in Groningen is zowel voor de actieve als passieve fietser de ideale locatie om te fietsen. Om die reden hebben wij samen met fietsliefhebbers de mooiste fietsvakanties in Groningen samengesteld. Geniet van prachtige fietsroutes in Groningen en goede overnachtingen. Bovendien heeft u geen zorgen om uw bagage, want met onze bagagevervoer service kunt u volledig genieten van het fietsen in Groningen! 
 

Fietsen in Groningen: Dé mooiste fietsvakanties Groningen

Hieronder lichten wij graag twee fietsvakanties in Groningen toe. Deze Groningse fietsvakanties laten u kennis maken met de bezienswaardigheden en indrukwekkende landschappen van Groningen.

 

Fietsen Waddeneilanden

Gaat u fietsen in Groningen? Dan kunt u eigenlijk niet om de fietsvakantie Waddeneilanden heen. Tijdens deze fietsroute maakt u namelijk kennis van de Waddenzee en Waddeneilanden. Ervaar de prachtige en unieke kenmerken van het gebied. Bovendien profiteert u van de extra voordelen die Eigen-Wijze Reizen u biedt, zoals: bagagevervoer en sfeervolle overnachtingen. Wist u trouwens dat de Waddenzee en haar landschappen op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan? Tijdens deze fietsvakantie komt u erachter waarom!
 

Fietsen Groningen & Friesland Culinair

Zin in een fietsavontuur met heerlijke culinaire hoogstandjes uit Groningen en Friesland? Dan is de fietsvakantie Groningen & Friesland Culinair de fietsvakantie voor u! Ontdek het Noorden van Nederland op de fiets en kom langs de indrukwekkende bezienswaardigheden van de twee provincies. Centraal in deze fietsvakantie zijn de culinaire hoogstandjes die u proeft in de restaurants die zijn benoemd in de Gault Millau of de Michelin-gids. Ontdek Groningen, Friesland, Ameland en Schiermonnikoog op de fiets!

Vakanties — Fietsen in Groningen

Selectie van 2 vakanties

De Waddeneilanden - Nederland - Noordzee

Fietsvakantie    9 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
De Waddeneilanden — Nederland
GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
 • Ontdek de wondere wereld van het wad
 • Boottochten op de Waddenzee
 • Fietsen door het duingebied
 • Dagafstand 17-59 km
vanaf 920,-

Groningen & Friesland Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Aduard, Drachten, Dokkum, Schiermonnikoog, Ameland
 • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
 • Culinaire fietstocht
 • dagafstand 50-59 km
vanaf 680,-
Nazomer korting
Mooie fietstocht door Groningen en Friesland met een bezoek aan de Waddeneilanden. Heerlijk gegeten. Goed begin in Onder de Linden in Aduard, maar voor de Abdij in Dokkum was een mooi hotel met plezierig personeel. Helaas hadden we flink wat tegenwind op de eerste dagen, maar verder hebben we genoten van de omgeving.

Leo Schouten

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt