Rondreis Turkije

Turkije kent u vanzelfsprekend van de vele vier- en vijfsterrenhotels en resorts. Voor een heerlijke all-inclusive vakantie is Turkije hét land bij uitstek. De mensen zijn vriendelijk, het personeel zorgt ervoor dat u in de watten wordt gelegd en het weer is het hele jaar fantastisch. Maar wat als u toch meer het type bent voor een actieve vakantie?

Ook voor een actieve rondreis is Turkije een fantastische bestemming. Het landschap en de cultuur maken Turkije tot een geweldig land voor een heerlijke wandelvakantie of fietsvakantie in Turkije. En voor actieve rondreizen bent u natuurlijk bij Eigen-Wijze Reizen honderd procent aan het juiste adres!

Rondreis Zuid-West TurkijeRondreis Turkije

In ons aanbod vindt u een heerlijke rondreis door Zuid-West Turkije. Op deze middelzware trektocht bent u met uw fiets in totaal 8 dagen onderweg. Deze rondreis voert u langs gezellige havenplaatsjes en laat u kennismaken met de oude cultuur van de Lycische en Carische kust. 

Deze rondreis heeft overzichtelijke dagafstanden (24 tot 40 kilometer per dag).
U kunt deze rondreis maken met uw eigen fiets of met een huurfiets Fietsen turkije(mountainbike met 27 versnellingen, tas en slot). Deze reis is inclusief bagagevervoer, overnachtingen in hotels en een uitgebreide routebeschrijving met gedetailleerde kaarten.

Een rondreis door Turkije is een prachtig idee voor het voorjaar en najaar, wanneer de temperaturen gematigd zijn maar toch bijzonder aangenaam. U kunt echter iedere dag vertrekken van 1 april tot en met 15 december. Ook in de vroege winter zijn de temperaturen in Zuid-West Turkije bijzonder aangenaam. 

"Een geweldige ervaring!"

Bent u benieuwd naar ervaringen met deze rondreis? Lees dan dit uitgebreide verslag en kom alvast in Turkse sferen!

» Ervaringen rondreis Turkije

Rondreis door Turkije én Rhodos (Griekenland) rondreis Turkije en Griekenland

Een rondreis door Turkije kan uitstekend worden gecombineerd met een fietsrondreis over het Griekse eiland Rhodos. Een combinatietocht duurt 15 dagen en het bijboeken van extra nachten in Griekenland of Turkije is altijd mogelijk. Deze rondreis is te boeken van 20 april tot en met 19 oktober en ook deze tocht is heel geschikt voor het voorjaar en najaar.

» Bekijk de rondreis door Turkije en Rhodos - Tijdelijk niet beschikbaar

Rondreizen in Turkije:

Selectie van 1 vakantie

Zuidwest-Turkije - Turkije

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets
  • Hotels met bagage vervoer
  • Fethiye, Dalyan, Köycegiz
  • Fietsen in een aangenaam klimaat
  • In rotsen uitgehakte Lycische graven
  • Natuurgebied met Caretta Caretta zeeschildpadden
  • Dagafstand 30 - 45 km
vanaf 695,-
Watertanden korting

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt