Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Vakantie in Zeeland

Zeeland staat bekent om de zee, de duinlandschappen en de prachtige stranden. Ook heeft deze zuidelijk gelegen provincie de meeste zonuren van Nederland. Dit maakt Zeeland de perfecte vakantiebestemming voor de strand- en waterliefhebber. Naast zee en strand kunt u in Zeeland ook de wereldberoemde Deltawerken bekijken. Ontdek hoe de inwoners van Zeeland de strijd met het water hebben overwonnen en breng een bezoekje aan het bekende deltapark en informatiecentrum Neeltje Jans. Daarnaast zijn de bekende plaatsen Goes en Middelburg zeker de moeite waard om te bezoeken. Onderweg kunt u in een van de vele mossel- en visrestaurants genieten van de lokale delicatessen. 

Fietsvakantie in Zeeland 

Zeeland is de perfecte plek voor een actieve fietsvakantie. Onderweg kunt u al fietsend u het mooie waterlandschap bewonderen. Bent u moe geworden van het fietsen? Niks is beter dan onderweg uitrusten met een kopje koffie in een van de unieke strandpaviljoenen van Zeeland die uitkijken op de zee. Met een fietsvakantie in Zeeland komt u niks tekort! 

Trektocht door Zeeland 

Tijdens de 4-daagse fietsvakantie door Zeeland fietst u vanuit de gezellige stad Middelburg langs de kust op richting Burgh-Haamstede, Renesse en Goes. Onderweg fietst u langs de duinlandschappen en kunt u de Deltawerken bewonderen. Gaat u liever wat langer onderweg? Tijdens de 7-daagse fietstocht steekt u de Westerschelde over en pakt een stuk van België mee. Hierbij krijgt u ook de mogelijkheid de middeleeuwse stad Brugge te bezoeken. 

Fietsvakantie Aardenburg 

Vanuit de standplaats in de historische stad Aardenburg maakt u elke dag een mooie fietstocht door Nederland of België. Tijdens de fietsvakantie in Aardenburg komt u langs pittoreske dorpen en steden. Daarnaast, leidt de tocht u ook langs de stranden en duingebieden in Zeeland. Onderweg kunt u genieten van de zeevruchten in een van de vele lokale visrestaurants. 

 

Vakanties — Vakantie in Zeeland

Selectie van 2 vakanties

Aardenburg - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Aardenburg — Nederland
GPS Elektrische fiets Herfst Benelux
 • Hotel Rudanna Castra
 • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge, Leopoldkanaal
 • De oudste stad van Zeeuws-Vlaanderen
 • Natuurgebied Het Zwin
 • Bezienswaardige stadjes
 • Dagafstand 22-50 km
vanaf 225,-

Zeeland - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zeeland — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Middelburg, Burgh-Haamstede, Renesse, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
 • Duinen, Deltawerken en Brugge
 • Sprookjesachtige natuurgebied de Manteling
 • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
 • Dagafstand 34-56 km
vanaf 340,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Heerlijke fietsvakantie waarbij ieder hotel zijn uiterste best deed om het arrangement in deze Corona-tijd voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken. De accommodaties zijn dik in orde. De routes zijn erg mooi en niet te lang. Wij hadden eigen fietsen, geen E-bikes en de afstanden zijn prima te doen. Een echte aanrader!

M. en J.P.

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt