2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Vakantie in Zeeland

Vakantie in Zeeland

Zeeland staat bekent om de zee, de duinlandschappen en de prachtige stranden. Ook heeft deze zuidelijk gelegen provincie de meeste zonuren van Nederland. Dit maakt Zeeland de perfecte vakantiebestemming voor de strand- en waterliefhebber. Naast zee en strand kan je in Zeeland ook de wereldberoemde Deltawerken bekijken. Ontdek hoe de inwoners van Zeeland de strijd met het water hebben overwonnen en breng een bezoekje aan het bekende deltapark en informatiecentrum Neeltje Jans. Daarnaast zijn de bekende plaatsen Goes en Middelburg zeker de moeite waard om te bezoeken. Onderweg kan je in een van de vele mossel- en visrestaurants genieten van de lokale delicatessen. 

Fietsvakantie in Zeeland 

Zeeland is de perfecte plek voor een actieve fietsvakantie. Onderweg kan je al fietsend het mooie waterlandschap bewonderen. Ben je moe geworden van het fietsen? Niks is beter dan onderweg uitrusten met een kopje koffie in een van de unieke strandpaviljoenen van Zeeland die uitkijken op de zee. Met een fietsvakantie in Zeeland kom je niks tekort! 

MiddelburgFietsvakantie in ZeelandFietsvakantie in Zeeland

Trektocht door Zeeland 

Tijdens de 4-daagse fietsvakantie door Zeeland fiets je vanuit de gezellige stad Middelburg langs de kust op richting Burgh-Haamstede, Renesse en Goes. Onderweg fiets je langs de duinlandschappen en kan je de Deltawerken bewonderen. Ga je liever wat langer onderweg? Tijdens de 7-daagse fietstocht steek je de Westerschelde over en pak je een stuk van België mee. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid de middeleeuwse stad Brugge te bezoeken. 

Fietsvakantie Aardenburg 

Vanuit de standplaats in de historische stad Aardenburg maak je elke dag een mooie fietstocht door Nederland of België. Tijdens de fietsvakantie in Aardenburg kom je langs pittoreske dorpen en steden. Daarnaast, leidt de tocht je ook langs de stranden en duingebieden in Zeeland. Onderweg kan je genieten van de zeevruchten in een van de vele lokale visrestaurants. 

BruggeFietsvakantie Aardenburg

1 vakanties gevonden

Aardenburg

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel 's Lands Welvaren
  • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge
  • Natuurgebied Het Zwin
vanaf 300,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeHondZwaarte zwaarte_1