Wandelvakantie Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen lenen zich perfect voor een wandelvakantie. Het prachtige groene glooiende landschap doet ieder mens goed. Of u nu stevige wandelingen wilt maken of het iets rustiger aan wilt doen. Wandelen in de Ardennen is voor iedereen weggelegd. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met onze wandelvakantie in België.

 

Wandelvakantie Ardennen Marcourt

Tijdens onze wandelvakantie in de Belgische Ardennen verblijft u in een sfeervol hotel aan de rand van het dorp Marcourt-en-Ardenne. Marcourt ligt in de Belgische provincie Luxemburg. Het hotel La Grande Cure is een stijlvol hotel met een uitstekende keuken en wellness-voorzieningen. Overdag maakt u prachtige wandelingen in de omgeving van Marcourt, 's avonds komt u heerlijk tot rust. 

In totaal zijn vijf verschillende wandeltochten samengesteld met een lengte van 8 tot 14 kilometer per dag.

Bent u een fanatieke wandelaar, dan kunt u op twee dagen kiezen Marcourtvoor een langere route van 19 of 24 kilometer. De wandelroutes voeren onder andere langs de rivier de Ourthe, La Roche-en-Ardenne, Cielle, de beroemde grotten van Hotton en de dorpjes Devantave, Magoster en Beffe. Kortom: de wandeltochten zijn gevarieerd en geven u een goede indruk van de veelzijdige Belgische Ardennen.

Deze bestemming in de Ardennen leent zich uitstekend voor een korte vakantie van 3, 4 of 5 dagen. Ook in de herfst en winter kunt u in de omgeving van Marcourt nog heerlijk wandelen. Bij een 5-daags winterarrangement ontvangt u een overnachting met ontbijt gratis. 

» Lees meer over deze reis
wandelvakantie belgie

Over de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn zeer groen en heuvelachtig. Door de dichte bebossing leven er veel wilde dieren zoals wilde zwijnen, herten en roofvogels. Wandelingen in de Belgische Ardennen laten u onthaasten, genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd actief bezig zijn. De Belgische Ardennen hebben elk jaargetijde een ander gezicht. 
 

Wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen Marcourt

Tijdens de individuele wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen bepaalt u uw eigen reisgezelschap en wandelt u zonder gidsen. Hierdoor hebt u zelf veel vrijheid tijdens uw vakantie. Behalve een wandelvakantie in België bieden we wandelvakanties naar talrijke andere Europese landen en populaire bestemmingen. Bent u benieuwd naar ons volledige vakantie-aanbod?

» Bekijk wandelvakanties

Wandelvakanties in de Belgische Ardennen:

Selectie van 2 vakanties

Marcourt-en-Ardenne - België - Ardennen

Wandelvakantie    3, 4 of 5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Marcourt-en-Ardenne — België
Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS Culinair Benelux
 • Auberge La Grande Cure
 • Marcourt-en-Ardenne, Hotton, La Roche
 • Genieten in de Ardennen
 • Ourthe-vallei
 • Grotten van duizend en één nacht
 • Dagafstand 8-14 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 195,-

Bouillon - België - Ardennen

Wandelvakantie    4 of 6 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Bouillon — België
GPS Hondje Herfst Aanrader Benelux
 • Hotel de la Poste
 • Het hart van de Ardennen
 • Vallei van de Semois
 • De burcht van Godfried van Bouillon
 • Beboste hellingen
 • Dagafstand 6 - 17 km
vanaf 285,-
Nazomer korting
fijn hotel, mooie en uitdagende wandelroutes, goed beschreven en gemakkelijk uit te breiden of in te korten.

Mw. Koopmans

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt