Nu tot € 100,- vroegboekkorting

Uw bagage en transport

Op trektochten wordt uw bagage van hotel naar hotel vervoerd. De bagage wordt in de regel om 9.00 uur opgehaald en rond 16.00 uur afgeleverd in het volgende hotel.

Extra setje kleding

Het is aan te raden om bij fietstochten een extra setje kleding mee te nemen in uw fietstas, omdat het in enkele gevallen voor kan komen dat uw bagage later dan 16.00 uur aankomt in uw volgende hotel.

Bagage en transfer terug

Op de varianten van de Donauradweg en enkele andere (rivier-)tochten is de laatste etappeplaats het eindpunt. U dient zelf uw bagage mee terug te nemen op uw transfer naar waar uw auto geparkeerd staat of naar het station.

Travel Light - vervoer van uw koffers en/of fiets van huis naar hotel

Hoe voorkomt u onnodige stress en gedoe op de luchthaven of in de trein? Travel Light verstuurt bagage, zoals koffers en fietsen, van groot tot klein, door heel Europa. Zij zijn er voor het gemak van de reiziger en ze vergroten het comfort tijdens uw reis. Travel Light is premium partner van TNT, één van de grootste logistieke partijen in de wereld. Zij bieden een uitstekende service. Beter en in veel gevallen zelfs goedkoper dan de luchtvaartmaatschappijen actief in Europa en belangrijker nog, u kunt lekker gemakkelijk met uw eigen fiets op pad. De fiets staat op u te wachten in uw hotel als u aankomt.
Ga naar www.travel-light.nl voor meer informatie.