Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelvakantie Belgische Ardennen

Wandelvakantie Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen lenen zich perfect voor een wandelvakantie. Het prachtige groene glooiende landschap doet ieder mens goed. Of je nu stevige wandelingen wilt maken of het iets rustiger aan wilt doen. Wandelen in de Ardennen is voor iedereen weggelegd. Op deze pagina laten we je graag kennismaken met onze wandelvakantie in België.

Wandelvakantie Ardennen

Tijdens onze wandelvakantie in de Belgische Ardennen verblijf je in een sfeervol hotel aan de rand van het dorp Marcourt-en-Ardenne. Marcourt ligt in de Belgische provincie Luxemburg. Het hotel La Grande Cure is een stijlvol hotel met een uitstekende keuken en wellness-voorzieningen. Overdag maak je prachtige wandelingen in de omgeving van Marcourt, 's avonds kom je heerlijk tot rust. 

In totaal zijn vijf verschillende wandeltochten samengesteld met een lengte van 8 tot 14 kilometer per dag.

Wandelvakantie ArdennenWandelvakantie Ardennen

Ben je een fanatieke wandelaar, dan kan je op twee dagen kiezen voor een langere route van 19 of 24 kilometer. De wandelroutes voeren onder andere langs de rivier de Ourthe, La Roche-en-Ardenne, Cielle, de beroemde grotten van Hotton en de dorpjes Devantave, Magoster en Beffe. Kortom: de wandeltochten zijn gevarieerd en geven een goede indruk van de veelzijdige Belgische Ardennen.

Deze bestemming in de Ardennen leent zich uitstekend voor een korte vakantie van 3, 4 of 5 dagen. Ook in de herfst en winter kan je in de omgeving van Marcourt nog heerlijk wandelen. Bij een 5-daags winterarrangement ontvang je een overnachting met ontbijt gratis. 

Over de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn zeer groen en heuvelachtig. Door de dichte bebossing leven er veel wilde dieren zoals wilde zwijnen, herten en roofvogels. Wandelingen in de Belgische Ardennen laten je onthaasten, genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd actief bezig zijn. De Belgische Ardennen hebben elk jaargetijde een ander gezicht.

Wandelvakantie Ardennen

Wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Tijdens de individuele wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen bepaal je jouw eigen reisgezelschap en wandel je zonder gidsen. Hierdoor heb je zelf veel vrijheid tijdens de vakantie. Behalve een wandelvakantie in België bieden we wandelvakanties naar talrijke andere Europese landen en populaire bestemmingen. Ben je benieuwd naar ons volledige vakantie-aanbod?