Wandelvakantie in Oostenrijk

Glooiende alpenweiden, schilderachtige bergdorpjes en gezellige, vriendelijke mensen: dat alles is typerend voor Oostenrijk, één van de meest geliefde bestemmingen voor wandelvakanties. Met een wandelreis van Eigen-Wijze Reizen leert u dit veelzijdige land gegarandeerd goed kennen! Rondom het stadje St. Johann in Tirol hebben wij inspirerende wandeltochten uitgezet, die langs prachtige uitzichten en mooie gebouwen voeren. U overnacht in een prima hotel op basis van halfpension. Benieuwd naar deze leuke wandelreis in Oostenrijk? 

Wandelvakanties in Oostenrijk keuze uit 2 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

St. Johann wandelen - Oostenrijk - Noord-Tirol

Wandelvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje Herfst Vegetarisch GPS

St. Johann ligt op 700 m hoogte en wordt omringd door drie hoge bergmassieven: de Wilder Kaiser (2300 m), de Kitzbühler Horn (2000 m) en de Baumooskogel (1500 m). In het dal bij het stadje komen drie beken bij elkaar die de Großache vormen. St. Johann in Tirol is in de winter een trekpleister voor wintersporters. In de warmere maanden maakt u vanuit het comfortabele hotel heerlijke wandeltochten.

vanaf 495,-
Bekijk vakantie

Zillertal wandelen - Oostenrijk - Noord-Tirol

Wandelvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje GPS

In Tirol ligt het Zillertal, één van de mooiste valleien van Oostenrijk. Midden in het dal ligt het rustige dorp Uderns, met uw comfortabele hotel Erzherzog Johann. Vanuit het hotel hebben wij een aantal wandeltochten uitgezet die erg afwisselend zijn. U loopt door de vallei zelf of u gaat eerst met de gondel naar boven. 

vanaf 410,-
Bekijk vakantie