Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie in Oostenrijk

Glooiende alpenweiden, schilderachtige bergdorpjes en gezellige, vriendelijke mensen: dat alles is typerend voor Oostenrijk, één van de meest geliefde bestemmingen voor wandelvakanties. Met een wandelreis van Eigen-Wijze Reizen leert u dit veelzijdige land gegarandeerd goed kennen! Rondom het stadje St. Johann in Tirol hebben wij inspirerende wandeltochten uitgezet, die langs prachtige uitzichten en mooie gebouwen voeren. U overnacht in een prima hotel op basis van halfpension. Benieuwd naar deze leuke wandelreis in Oostenrijk? 

Vakanties in Oostenrijk

 

Wandelen in Oostenrijk: ontdek onze unieke wandelvakanties

wandelvakantie Oostenrijk

Houdt u van wandelen in een prachtige, bergachtige en gastvrije omgeving? Ga dan eens op wandelvakantie naar Oostenrijk! Dit prachtige land met haar vaak hoge bergtoppen leent zich perfect voor unieke wandelvakanties. Voor liefhebbers van wandelen hebben wij een tweetal vakanties uitgezet in Tirol. Wilt u meer weten over wandelen in Oostenrijk? Bekijk dan de reizen hieronder!

Wandelvakantie in St. Johann

De wandelvakantie vanuit standplaats St. Johann is prachtig wanneer u het echte Oostenrijk wilt ontdekken. U slaapt in Hotel Sonne, een rustig hotel met een restaurant en een sauna en fitnessruimte waar u gratis gebruik van kunt maken. Tijdens uw vakantie loopt u alle wandelroutes vanuit uw hotel. Zo kunt u heerlijk ontspannen genieten van uw wandelvakantie in Oostenrijk. Eigen-Wijze Reizen heeft zes wandelroutes uitgezet in St. Johann. De eerste route brengt u naar Almdorf. De weg gaat eerst licht bergopwaarts en daalt daarna af naar de Fieberbrunner Ache. Bij de andere routes voor het wandelen in Oostenrijk komt u over de flanken van Wilder Kaiser, u bezoekt Kitzbühel en u loopt over de Romeinse Römerweg. Ook maakt u tijdens deze wandelvakantie in Oostenrijk af en toe een pittige klim. De wandeltochten met zo'n klim zijn vaak niet lang, zodat de tocht goed vol te houden is.

Fietsen of wandelen in het Zillertal (Oostenrijk)

In Tirol ligt het Zillertal, één van de mooiste valleien van Oostenrijk. Midden in het dal ligt het dorpje Uderns. Dit is de uitvalsbasis tijdens deze prachtige wandelvakantie. Tijdens de wandelvakantie overnacht u in het comfortabele hotel Erzherzog Johann. Deze verblijfplaats leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fietstochten, wandeltochten, of misschien wel allebei. Of u nu een liefhebber bent van wandelen of van fietsen, in het Oostenrijkse Zillertal heeft u ongetwijfeld de tijd van uw leven. Bij de wandelingen door de Tiroler bergen maakt u gebruik van de (ski)liften. U ontvangt een kaart voor de liften en het openbaar vervoer in het hele Zillertal. Als u een dag niet wilt fietsen of wandelen, leent de omgeving zich uitstekend voor mooie excursies.

Individueel wandelen in Oostenrijk

Wanneer u op wandelvakantie gaat in Oostenrijk loopt u altijd met uw eigen reisgezelschap. U hoeft dus niet met een gids mee. Hierdoor profiteert u van een optimale vrijheid tijdens uw vakantie. Daarnaast wandelt u deze vakantie in Oostenrijk vanuit een vaste standplaats, maar bij veel andere wandelvakanties kunt u ook trektochten maken. Dan loopt u van hotel naar hotel en wordt de bagage voor u vervoerd. Zo ziet u nog meer van het land waar u op vakantie bent! Wilt u meer weten over de wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen? Bekijk dan alle wandelvakanties online of vraag online onze reisgids aan. In deze gids vindt u alle informatie over elke reis staan.

 


Wandelvakanties in Oostenrijk keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

St. Johann wandelen - Oostenrijk - Noord-Tirol

Wandelvakantie    8 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
St. Johann wandelen — Oostenrijk
Herfst Vegetarisch GPS
  • Hotel Sonne
  • Kirchdorf, Kitzbühel, Going, Kitzbühler Horn, Baumooskogel, Eifersbach
  • Wandelen in Noord-Tirol
  • Wilder Kaiser
  • Alpenweides
  • Dagafstand 10-16 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 520,-