Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Slovenië

Met een wandelvakantie in Slovenië komt u gegarandeerd helemaal tot rust. Onze wandeltrektocht in Slovenië voert u door het hart van de schitterende Julische Alpen en rondom de Triglav, de hoogste berg van het land. U wandelt over rustige wandelroutes langs de fraai gelegen meren van Bohinj en Bled en door de indrukwekkende Vintgar Kloof. Onderweg komt u bijzondere planten en indrukwekkende dieren als steenbokken en het auerhoen tegen. Met een trektocht van Eigen-Wijze Reizen profiteert u van extra comfort, want trektochten worden u aangeboden inclusief bagagevervoer. U overnacht op basis van halfpension in comfortabele hotels. Bekijk hieronder uw reis.

Vakanties in Slovenië
 

Wandelvakantie SloveniëTrektocht door de Julische Alpen

Tijdens deze wandeltocht in de Sloveense Alpen loopt u door het prachtige nationaal park van de Triglav. De wandelroutes voeren langs bospaden en rustige, smalle weggetjes door één van de mooiste gebieden van Europa. U gaat op pad met een Nederlandstalige routebeschrijving en kiest zelf uw reisgezelschap en uw tempo. Over uw bagage hoeft u zich niet druk te maken: deze wordt dagelijks voor u naar het volgende hotel gebracht en staat daar aan het einde van uw dag op u te wachten. Alle hotels zijn op sfeer en comfort geselecteerd door onze eigen medewerkers.

» Wandelvakantie Julische Alpen

 

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de organisatie van individuele fiets- en wandelvakanties. Onze bestemmingen zijn heel divers en lopen uiteen van dichtbij huis (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk) tot heel Europa én daarbuiten. In Slovenië organiseren wij een prachtige individuele wandelvakantie inclusief overnachtingen en routebeschrijvingen. U bepaalt met Eigen-Wijze Reizen altijd zelf met wie u op wandelvakantie gaat, en reist zonder gids. Zo kunt u zelf uw tempo bepalen en waar gewenst afwijken van de wandelroutes die wij hebben uitgezet. Bent u benieuwd naar alle wandelvakanties?

» Bekijk alle wandelvakanties


Wandelvakanties in Slovenië keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Julische Alpen - Slovenië - Triglav

Wandelvakantie    8 of 10 dagen    trektocht

Aanrader
  • Hotels met bagagevervoer
  • Bled, Bohinj, Tolmin, Bovec, Kranjska Gora
  • Hoogtepunten rondom de Triglav
  • Vintgar-kloof en Vršič-pas
  • Savica-waterval en de blauwgroene Soča-rivier
  • Dagafstand 15-28 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 1095,-