Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Zwitserland

De zuivere lucht en schitterende natuur maken Zwitserland tot een geliefd land voor wandelvakanties. De Zwitserse wandelroutes zijn voorzien van goede bewegwijzering, wat het wandelen in dit land extra plezierig maakt. Met een wandelreis van Eigen-Wijze Reizen leert u Zwitserland op een geheel andere manier kennen. U wandelt over onontdekte paden langs prachtige uitzichten. De gastvrijheid van de bevolking maakt dat u zich snel thuis voelt in Zwitserland. Wij bieden wandelreizen vanuit een standplaats met overnachtingen in uitstekende hotels. Van ons ontvangt u duidelijke routebeschrijvingen met kaarten, uiteraard in het Nederlands. 

Vakanties in Zwisterland

 

Unieke wandelvakantie in Zwitserland

wandelvakantie zwitserland - fietsvakantie zwitserland

Zwitserland is een prachtig land om op wandelvakantie te gaan. De natuur is prachtig en door de zuivere lucht is dit een ideaal vakantieland voor een actieve vakantie. Goede bewegwijzering en perfect kaartmateriaal zijn ook mooi meegenomen wanneer u hier gaat wandelen. Eigen-Wijze Reizen biedt een 8-daagse wandelvakantie in Zwitserland aan.

Wandelvakantie in Wengen

Wengen ligt in het Jungfrau gebied, gelegen in het hart van Zwitserland. Wengen is de perfecte plek voor een wandelvakantie. De plaats ligt op 1274 meter hoogte, maar is beschut tegen de wind en ligt op een zonnige plek aan de voet van de drie fenomenale bergtoppen Eiger, Mönch en Jungfrau. Deze wandelvakantie in Zwitserland is uniek doordat u met de vele treintjes, gondels en bussen het hele gebied kunt ontdekken. Tijdens uw wandelvakantie kunt u ook een bezoek brengen aan de Jungfraujoch. Dit is een treinstation dat op 3454 meter hoogte ligt, het hoogst gelegen treinstation van Europa. Hier kunt u van een adembenemend uitzicht genieten. Wilt u meer weten over deze wandelvakantie in Wengen? Imposante bergen, kristalheldere meren en goed gemarkeerde wandelpaden zijn de beste omschrijvingen van het Jungfrau gebied.

 

» Bekijk onze wandelvakantie in Zwitserland

 


Wandelvakanties in Zwitserland keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Wengen - Zwitserland - Berner Alpen

Wandelvakantie    8 dagen    standplaats

Hondje Routeboekje Aanrader
  • Hotel Restaurant Bären
  • Grindelwald, de Männlichen, Mürren, Kleine Scheidegg, Interlaken, de First, Schynige Platte
  • Wandelen in de Zwitserse Alpen
  • Alpenweiden
  • Zicht op Eiger, Mönch en Jungfrau
  • Dagafstand van 1,5-4 uur, 2 zwaartes: licht (1) en iets zwaarder (2-3)

INCL. HALFPENSION, LUNCHPAKKETTEN +JUNGFRAUPAS t.w.v. € 270,-

vanaf 1580,-