Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

E-bike vakanties

Een prachtige fietsvakantie wordt nog aangenamer met een elektrische fiets. Bij Eigen-Wijze Reizen heeft u bij de meeste fietsvakanties de aanvullende mogelijkheid om een elektrische fiets te huren. Gemakkelijk fietsen door heuvelachtige landschappen en genoeg energie overhouden om te genieten van de meest prachtige plaatsen en steden.  

Tijdens het afsluiten van een fietsvakantie via onze website geven wij u de mogelijkheid om een geschikte fiets uit te kiezen (eigen, normale fiets of E-bike). Fietst u liever op uw eigen fiets dan is dat geen enkel probleem! Heeft u geen E-bike tot uw beschikking dan kunt u uw E-bike eenvoudig in het bestelproces van de specifieke vakantie regelen. Heeft u vragen over onze E-bikes, neemt u dan contact op met onze klantenservice

Dé specialist in E-bike fietsvakanties

Eigen-Wijze Reizen is al sinds 1986 de specialist op het gebied van individuele fietsvakanties. De afgelopen jaren is de E-bike, oftewel de elektrische fiets, steeds meer in opkomst. Steeds meer mensen ervaren het gemak van een E-bike in het dagelijks leven.

Daarom geven wij u ook graag de optie om een E-bike te huren tijdens onze prachtige fietsvakanties. U heeft geen omkijken meer naar uw materiaal, wij verzorgen uw vakantie en wij zorgen dat een E-bike voor u klaarstaat.

Wilt u meer informatie over onze E-bikes, waaronder of de E-bike over een uitneembare accu beschikt, wat de exacte actieradius is en of het een normale of high-speed E-bike is? Vraagt u dan even naar meer informatie tijdens het boeken van uw fietsreis!

Fietsvakantie met elektrische fiets per land