2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
65 plus reizen

65 plus reizen

Kom geheel tot rust en geniet van de prachtige natuurlijk terwijl je toch elke dag van je vakantie actief bent! Bij Eigen-Wijze Reizen vind je vele 65 plus reizen die je precies dat bieden. Klinkt het wat tegenstrijdig? Tot rust komen en toch actief zijn? Misschien wel! En tóch is het zo. Tijdens onze individuele fietsvakanties en wandelvakanties ontdek je de mooiste plekken op aarde, geheel op eigen tempo. Je reist alleen of met jou gezelschap en beleeft de reis zoals jij dat wilt. Na een dag wandelen of fietsen, geniet je van een voortreffelijke maaltijd en overnacht je in een comfortabel hotel of B&B. Voldoende opgeladen voor een volgende, prachtige dag! Dat geeft rust!  

Onze 65 plus reizen zijn tot in de puntjes geregeld

Actief zijn onze reizen zeker en comfortabel zijn ze ook! Bij Eigen-Wijze Reizen vind je reizen met één standplaats en trektochten. Tijdens de trektochten vervoeren wij alle bagage naar de volgende accommodatie. Wanneer je ’s avonds aankomt, staan alle spullen al gereed! Je reist bij Eigen-Wijze Reizen in de meeste gevallen op basis van halfpension. Na een actieve dag schuift u lekker aan voor een goede maaltijd. Voor extra comfort en ondersteuning raden we aan om tijdens fietsvakanties een e-bike te gebruiken. Dat scheelt een hoop tijdens het fietsen over hellingen!  

65 plus reizen65 plus reizen

65 plus reizen goed voorbereid

Bij elke reis die je op onze website vindt, staan meerdere iconen. Deze iconen geven extra informatie over de reis. Zo is er een icoon voor vegetarische reizen, hondvriendelijke reizen en reizen die worden aangeraden door Eigen-Wijze Reizen omdat ze wat betreft cultuur of bijzondere landschappen een aanrader zijn. 

2 vakanties gevonden

Rondom de Triglav

Slovenië - Fietsvakantie - 8 dagen- Trektocht

  • Lesce/Radovljica, Kranjska Gora, Bovec, Tolmin, Cerkno, Škofja Loka
  • Een prachtig natuurpark in de Julische Alpen
  • Vršic-pas of Predil pas
vanaf 1335,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_23

Donauradweg, Passau-Wenen, 8 dagen hotels

Oostenrijk - Fietsvakantie - 8 dagen- Trektocht

  • Passau, Schlögener Schlinge, Linz, Grein, Maria Taferl, Krems, Wenen
  • Klassieke fietstocht van Passau naar Wenen
  • Klooster van Melk en Wijngebied Wachau
vanaf 535,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1