Fietsvakantie België

België heeft voor fietsliefhebbers veel te bieden: veel ruimte, prachtige routes, en natuurlijk de befaamde Vlaamse friet. Op een fietsreis door België zult u zich geen moment vervelen! Eigen-Wijze Reizen heeft voor u verschillende fietsvakanties in België samengesteld, elk in een ander deel van dit veelzijdige land. Ontdek Vlaanderen en de kust, of de Kempen vanuit een heerlijk standplaatshotel in Maaseik. Bekijk ze hieronder direct en vind de fietsvakantie in België die bij u past.

Fietsvakanties in België keuze uit 3 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in België

Maaseik - België -

Fietsvakantie — 5 dagen — standplaats

» Bekijk vakantie

Langs de Maas - België -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Vlaanderen - België -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie
Vernieuwd
GPS Elektrische fiets

Langs de Maas - Nederland - België - Frankrijk

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

​Deze makkelijke fietstrektocht ,niet ver van huis, leidt u langs de mooie rivier de Maas door drie landen. De rivier voert u vanuit het zuiden van Nederland dwars door de groene Belgische en Franse Ardennen naar het Franse Se­dan. Of de andere kant op. U fietst grotendeels over gemarkeerde fietspaden, vlak langs de meanderende rivier. Soms hebt u uitzicht op wijngaarden en een glooiend landschap, en soms ziet u hoge en steile hellingen en rotswanden vlak naast u. 

Prijs op aanvraag
Bekijk
Kroontje GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Maaseik - België - Kempen

Fietsvakantie — 5 dagen — standplaats

Het oorspronkelijk uit de 16e eeuw daterende kasteel Wurfeld staat dicht bij Maaseik, een aan de Maas gelegen middeleeuws stadje met kunstschatten en één van de mooiste marktpleinen van België. Het kasteelhotel is een prettige thuisbasis voor grenzeloze fietstochten en de goede keuken verwent de inwendige mens na afloop. De lichtglooiende streek is zeer geliefd bij fietsers. Fietsknooppunten helpen u op de fietsroutes langs de natuurlijke en culturele rijkdom van de Kempen en de Maasvallei. ​

vanaf 395

INCL. HALFPENSION

Bekijk
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Vlaanderen - België - Vlaanderen

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Vanuit Roeselare Vlaanderen ontdekken: u fietst door een gebied vol geschiedenis met kleine bossen en beek­dalen. Het stroomgebied van de IJzer en het weidse polderlandschap achter de smalle strook duinen langs de kust bieden vele historische bezienswaardigheden zoals Beauvoorde, Veurne, Diksmuide en Ieper. De gezonde lucht doet menig fietser grijpen naar een lekkere boerenboterham met regionale kazen, een ‘schelle hesp’, ‘potjesvlees’ en een puik glas patersbier!

vanaf 730

INCL. HALFPENSION

Bekijk