Fietsvakantie België

België heeft voor fietsliefhebbers veel te bieden: veel ruimte, prachtige routes, en natuurlijk de befaamde Vlaamse friet. Op een fietsreis door België zult u zich geen moment vervelen! Eigen-Wijze Reizen heeft voor u verschillende fietsvakanties in België samengesteld, elk in een ander deel van dit veelzijdige land. Ontdek Vlaanderen en de kust, of de Kempen vanuit een heerlijk standplaatshotel in Maaseik. Bekijk ze hieronder direct en vind de fietsvakantie in België die bij u past.

Fietsvakanties in België keuze uit 3 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in België

Maaseik - België -

Fietsvakantie — 5 dagen — standplaats

» Bekijk vakantie

Langs de Maas - België -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Vlaanderen - België -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Langs de Maas - Nederland - België - Frankrijk

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Vernieuwd
GPS Elektrische fiets

Deze makkelijke fietstrektocht, niet ver van huis, leidt u langs de mooie rivier de Maas door drie landen. De rivier voert u vanuit het zuiden van Nederland dwars door de groene Belgische en Franse Ardennen naar het Franse Sedan. En vanaf dit jaar ook de andere kant op. U fietst grotendeels over gemarkeerde fietspaden, vlak langs de meanderende rivier. Soms hebt u uitzicht op wijngaarden en een glooiend landschap, en soms ziet u hoge en steile hellingen en rotswanden vlak naast u.

vanaf 695,-
Bekijk vakantie

Maaseik - België - Kempen

Fietsvakantie — 5 dagen — standplaats

Kroontje GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Het oorspronkelijk uit de 16e eeuw daterende kasteel Wurfeld staat dicht bij Maaseik, een aan de Maas gelegen middeleeuws stadje met kunstschatten en één van de mooiste marktpleinen van België­. Het kasteelhotel is een prettige thuisbasis voor grenzeloze­ fietstochten en de goede keuken verwent de inwendige mens na afloop.

vanaf 395,-
Bekijk vakantie

Vlaanderen - België - Vlaanderen

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Fietsen in Vlaanderen is genieten van historische stadjes in een afwisselend landschap. Het door Jacques Brel gepassioneerd bezongen 'vlakke land' van de Vlaamse polders is een schitterende fietsregio. Trekpleister is 'Brugge die Scone', één van de mooiste steden van Europa. Het stroomgebied van de IJzer en het weidse polderlandschap achter de smalle strook duinen langs de kust bieden vele historische bezienswaardigheden zoals Beauvoorde, Veurne, Ieper  en Diksmuide. De gezonde lucht doet menig fietser grijpen naar een lekkere boerenboterham met regionale kazen, een 'schelle hesp', 'potjesvlees' en een puik glas patersbier!

vanaf 730,-
Bekijk vakantie