Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakanties met GPS

Fietsvakanties met GPS

Vind je het lezen van een routebeschrijving soms ingewikkeld? Dan biedt het fietsen met GPS de oplossing. Je krijgt de route dan mee als digitale landkaart. In één oogopslag zie je dan waar je bent en waar je heen moet. Als back-up krijg je altijd onze routebeschrijving mee.

Voor 90% van onze fietsvakanties zijn inmiddels GPS-tracks beschikbaar. Je kunt daarbij kiezen om de track op jouw eigen GPS-apparaat te zetten, de track op jouw smartphone te zetten of een van onze GPS-toestellen te huren voor maar € 40,-. Het apparaat kun je ook gemakkelijk aan het fietsstuur bevestigen. 

Individuele fietsvakanties

Sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen specialist in individuele fietsvakanties. Onze reisbestemmingen bevinden zich binnen en buiten Europa. Of je liever dichtbij huis blijft of juist ver weg wilt gaan, met onze bestemmingen ga je zeker een avontuur tegemoet.

Onze individuele reizen zijn tochten zonder gids. Je krijgt een routebeschrijving mee en hebt de vrijheid om zelf jouw dag in te delen. Ook de reizen zelf zijn naar wens aan te passen zodat je een tocht meemaakt die helemaal bij je past.

Waddeneilanden — NederlandDe Waddeneilanden — NederlandDe Waddeneilanden — Nederland

Trektocht of fietsen vanuit een standplaats?

Bij Eigen-Wijze Reizen kun je kiezen tussen een trektocht of een vaste uitvalsbasis. Tijdens een trektocht fiets je dagelijks tussen de dertig en zeventig kilometer van hotel naar hotel, waardoor je steeds nieuwe en prachtige locaties ontdekt. Jouw bagage wordt dan door ons vervoerd, waardoor je deze niet zelf op de fiets hoeft mee te nemen. 

Een van onze favoriete trektochten is bijvoorbeeld de tocht door het prachtige Toscaanse landschap. Heb je liever de vastigheid van een uitvalsbasis? Kies dan voor onze fietsvakanties vanuit een standplaats. Een aanrader is de vakantie in het Duitse Bergen auf Rügen. Je verkent dan dagelijks de regio met fietstochten van dertig tot zestig kilometer.

Op deze pagina vind je enkele aanbevolen fietsvakanties met GPS.

Fietsvakantie met GPS reserveren

Heb je een fietsvakantie gevonden welke je wil boeken? Reserveren kan behalve op onze website ook per telefoon:

Bel: +31(0)53 430 34 35

Wij kunnen onze gratis reisgids naar jou opsturen, zodat je thuis in alle rust onze bestemmingen kunt bekijken.

Fietsvakantie met GPS in Florence


1 vakanties gevonden

Amsterdam

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Standplaats

  • WestCord Fashion Hotel
  • Ouderkerk aan de Amstel, Broek in Waterland, Abcoude, Weesp, Muiden, Haarlem, Zaanstreek
  • Langs grachten, rivieren en de voormalige Zuiderzee
vanaf 315,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeroutezwembadZwaarte zwaarte_1