Fietsvakantie Griekenland

Grijsgroene olijfgaarden, witte dorpjes, een azuurblauwe zee en duizenden cipressen: met een fietsvakantie in Griekenland wordt deze droom werkelijkheid. Dit zonovergoten land biedt talrijke mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke fietsreis. Eigen-Wijze Reizen heeft de beste fietsvakanties op Griekse eilanden voor u samengesteld. Zo kunt u de bijzondere Ionische eilanden verkennen met een boot- en fietsvakantie, of het eiland Corfu helemaal rondfietsen tijdens een 8-daagse fietsreis. Wij bieden een fietsvakantie waarbij u naast het eiland Rhodos ook de omgeving van het mooie Fethiye bezoekt. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod fietsvakanties in Griekenland? Bekijk de reizen hieronder of lees verder voor onze highlights.

Fietsvakanties in Griekenland keuze uit 7 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Griekenland

Corfu fietsen - Griekenland -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Rhodos Helios - Griekenland -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Dodekanesos - Griekenland -

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Corfu fietsen - Griekenland - Ionische eilanden

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

FVW Tocht

Corfu, het noordelijkste Ionische eiland, is ruig en lieflijk tegelijk. Het is precies groot genoeg om in één week helemaal rond te fietsen en het heeft een heuvellandschap met steile en vlakke kusten.

vanaf 625,-
Bekijk vakantie

Corfu, Paleokastritsa - Griekenland - Ionische eilanden

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

GPS Aanrader

Paleokastritsa is een bijzondere plaats aan de westkust van Korfoe. U verblijft in Villa Fiorita, een gastvriendelijke accommodatie vlakbij een baai met binnen fietsbereik veel mooie stranden en bezienswaardigheden. Na uw tocht kunt u lekker nagenieten op uw balkon of in de gezellige bar, terwijl u zich onderweg en 's avonds laat verwennen met Griekse lekkernijen.

vanaf 350,-
Bekijk vakantie

Dodekanesos - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

Elektrische fiets

Fietsen en varen langs twee, drie of vier eilanden in de zonovergoten Egeïsche Zee. U bezoekt de eilanden van Kolossos en Asklypion, van kruisvaarders en sponsvissers, van oleanders en bougainvilles, van bijeneters en smaragdhagedissen. Stuk voor stuk Griekse paradijsjes met Italiaanse en Turkse invloeden, maar elk met z'n eigen karakter en sfeer. U fietst door de kuststreken met slechts af en toe een echte helling.

vanaf 620,-
Bekijk vakantie

Ionische Kust en Eilanden - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

Aanbieding
FVW Tocht Herfst GPS

Voor de westkust van Griekenland liggen de Ionische Eilanden. Tijdens deze 11- of 15-daagse fietsvakantie verkent u Corfu, Kefalonia, Ithaka, Lefkas en een deel van het vasteland. Het fietsen wordt afgewisseld met veerboottochtjes over de blauwe Ionische Zee.

10% korting en een heerlijke fles wijn
vanaf 920,-
Bekijk vakantie

Rhodos Elafos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Elektrische fiets

Tijdens deze fietsvakantie trekt u in 8 dagen door het midden en zuiden van Rhodos. U leert het Griekse eiland kennen als verrassend groen, met een afwisselend landschap. Rustig én gastvrij op z'n Grieks! Tijdens het fietsen is er veel te zien, waaronder Lindos: een middeleeuws stadje, bekroond door een burcht en een tempel. In de zuidelijke dorpen geniet u van een frappé op een terras onder een boomgrote ficus. U fietst langs bloeiende agave's naar de Zeven Bronnen, naar de burchten van Monolithos en Kritinia en de opgravingen van de antieke stad Kamiros.

vanaf 585,-
Bekijk vakantie

Rhodos Helios - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Aanbieding
FVW Tocht Elektrische fiets

Een week er lekker tussenuit om te fietsen op Rhodos, het eiland van zonnegod Helios. Zonneschijn is hier gegarandeerd en de lekkere westenwind zorgt voor milde temperaturen. Het landschap is verrassend groen en de zee is echt zo blauw als op de plaatjes. Er zijn tochten langs zee en door het heuvelachtige binnenland en vrijwel alle cultuurhistorische bezienswaardigheden liggen langs de route. En vindt u 8 dagen te kort? Denk dan eens aan de combinatie met een weekje fietsen in Turkije.

10% korting
vanaf 460,-
Bekijk vakantie

Rhodos Kolossos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Elektrische fiets

De Kolossostour is een 15-daagse ronde over het hele eiland. Bij deze reis verblijft u twee nachten in elke etappeplaats. Hierdoor hebt u de gelegenheid er óf met veel rustdagen een heel relaxte reis van te maken óf u maakt de tocht juist wat zwaarder met extra dagtochten in het binnenland. Het afwisselende landschap is in het westen groener en in het oosten soms ruig, de Griekse gastvrijheid is overal even hartelijk. Alle mooie plekjes van Rhodos komen ruimschoots aan bod en als u wilt kunt u ook nog een bootexcursie maken naar het pittoreske eiland Symi.

vanaf 870,-
Bekijk vakantie