Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsarrangementen Drenthe

Fietsarrangementen Drenthe

Op zoek naar de beste fietsarrangementen in Drenthe? Dan zit je bij Eigen-Wijze Reizen op de juiste plek. Speciaal voor jou hebben wij met fietsliefhebbers de mooiste fietsarrangementen van Drenthe op een rij gezet. Geniet al fietsend van de prachtige natuur, rust, bezienswaardigheden. Boek vandaag nog een verzorgde fietsarrangementen in het prachtige en indrukwekkende Drenthe!

Beste fietsarrangementen in Drenthe

Drenthe is niets voor niets voor velen dé provincie voor de fietsliefhebbers. Hier vind je de meest indrukwekkende fietsroutes. De prachtige natuur, rust, bezienswaardigheden en het goed onderhouden fietsnetwerk maken Drenthe een gewilde bestemming voor fietsers. De fietsarrangementen staan volledig in het teken van genieten. Zo verzorgen wij prachtige verblijfplaatsen en heb je met onze gratis bagageservice geen omkijken naar je babage. Hieronder lichten wij de twee meest populaire fietsarragementen in Drenthe uit:

HunebedFietsarrangementen DrentheFietsarrangementen Drenthe

Fietsarrangementen Drenthe Culinair

Een fietsarrangement waarbij eten de hoofdrol speelt. Ideaal toch? In dit smakelijke fietsarrangement maak je kennis met de prachtige en rustgevende landschappen in het mooie Drenthe. Maar dat is niet alles. Je maakt ook kennis van de culinaire hoogstandjes uit de sfeervolle omgeving. Ben je op zoek naar prachtige fietsvakantie met culinaire hoogstandjes? Zoek dan niet verder en boek het fietsarrangement Drenthe Culinair!

Fietsarrangementen Lhee fietsen 

Altijd al door de indrukwekkende bossen en heidevelden willen fietsen? Dat kan! De provincie Drenthe staat vol prachtige landschappen en uitzichten. In het fietsarrangement Lhee ontdek je onder andere karakteristieke boerderijen en de bekende hunebedden. Uitgekeken raak je zeker niet in het nationale park met het grootste natte heidegebied van West-Europa. Boek vandaag nog het prachtige fietsarrangementen Lhee! 

fietsarrangementen in Drenthe

2 vakanties gevonden

Assen

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Cityhotel de Jonge Assen
  • Stuwwallen, heidevelden en bossen
  • Hunebedden en grafheuvels
vanaf 270,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHond

Drenthe Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Orvelte, Hoogeveen, De Schiphorst
  • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
  • Dwingelderveld en Gevangenismuseum Veenhuizen
vanaf 635,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1