2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Elfstedentocht op de fiets

Elfstedentocht op de fiets

Het wordt de tocht der tochten genoemd. Elke winter wachten we met smart op de beslissingen van de rayonhoofden nadat zij de dikte van het ijs hebben gemeten. Helaas brachten zij ons de afgelopen jaren geen goed nieuws. Of er ooit nog eens een Elfstedentocht zal komen is nog maar de vraag. Het is daarom een leuke optie om de Elfstedentocht op de fiets te volbrengen. De tocht leidt u vanuit de bruisende plaats Leeuwarden langs het water richting Dokkum. It giet oan! 

Fietsvakantie Friese steden en meren 

De Elfstedentocht is uitstekend te fietsen. Tijdens de 7-daagse tocht fiets je vanaf Leeuwarden langs alle elf steden. De 265 kilometer lange tocht kan je op je eigen tempo volbrengen. Onderweg kan je het Friese merengebied bewonderen en een bezoek brengen aan de pittoreske steden op de route. Deze steden worden gekenmerkt door de grachten, historische binnensteden en de havens. Aan het eind van de tocht strijk je neer in een van de comfortabele hotels op de route.  

Friese steden en merenFriese steden en meren

Comfortabel op weg 

Vergeleken met de schaats Elfstedentocht is de Elfstedentocht op de fiets een relaxte en ontspannen rit. Elke dag fiets je een deel van de route. De bagage hoef je niet zelf mee te nemen tijdens de tocht. Wij zorgen dat je spullen op de volgende bestemming liggen. Wil je nog wat meer comfort? Het fiets arrangement is uit te breiden naar een luxere variant. Hierbij krijg je een luxere kamer en word je aan het einde van de dag verwent met een luxe diner. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de route te fietsen op een elektrische fiets. Bekijk het aanbod van Eigenwijze Reizen en boek een fietsvakantie langs de Friese steden en meren.  

1 vakanties gevonden

Friese steden en meren

Nederland - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Leeuwarden, Sneek, Lemmer, Gaasterland, Workum, Franeker, Dokkum
  • De elfstedentocht op de fiets
  • Jopie Huisman-museum
vanaf 670,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1