Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Flevoland

Fietsroutes Flevoland

Bij de polder denkt je waarschijnlijk meteen aan de dijken, windmolens en vlaktes. Toch heeft Flevoland zoveel meer te bieden. Ondanks dat de provincie nog niet zo lang bestaat heeft de natuur zich snel ontwikkeld. Zo vind je in Flevoland de een paar van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de Oostvaardersplassen en Lepelaarsplassen. Deze natuurgebieden lenen zich perfect voor een mooie fietstocht.

Fietsvakantie in Flevoland

Tijdens deze 5-daagse tocht fiets je vanaf het startpunt in Huizen langs het Markermeer richting Flevoland. Tussentijds verblijf je in de door Eigen-Wijze Reizen uitgezochte comfortabele hotels op de route. De fietsroutes zijn erg veelzijdig. Onderweg passeer je verschillende pittoreske vissers en havensteden als Volendam, Naarden, Muiden en Enkhuizen. Uiteraard loopt de fietsroute ook door de bekende Oostvaardersplassen waar je de kans krijgt een kudde wilde paarden, edelherten of andere grote grazers te spotten. Daarnaast vind je een prachtig moerasgebied met grasvlaktes.

Fietsvakantie in FlevolandFietsvakantie in Flevoland

Uw vakantie volledig verzorgd door Eigen-Wijze Reizen

Een fietsvakantie kan soms best pittig zijn. Elke dag fiets je een flink aantal kilometers met fietstassen vol bagage. Hierdoor is een fietsvakantie niet voor iedereen weggelegd. Eigen-Wijze Reizen maakt het je daarentegen een stuk makkelijker. Wij nemen de bagage elke dag voor je mee naar de volgende bestemming. Hierdoor kun je zonder zware bepakking de fietsroute volbrengen en genieten van de tocht. Dit maakt een fietsvakantie voor ieder een stuk toegankelijker. Daarnaast krijg je van ons een uitgebreide routebeschrijving en hebben wij de overnachtingen ook alvast voor je geregeld. Boek jouw fietsvakantie in Flevoland bij Eigen-Wijze Reizen zodat je onbezorgd kunt genieten van de fietsroutes.