2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in Gelderland

Fietsen in Gelderland

Altijd al willen fietsen in Gelderland langs de allermooiste bezienswaardigheden en omgevingen? Bij Eigen-Wijze Reizen is dat mogelijk! Met onze fietsvakanties is fietsen in Gelderland een onvergetelijke ervaring. Ons compleet verzorgde fietsvakanties in Gelderland brengen je langs de mooiste plekjes van de provincie. Niets voor niets is Eigen-Wijze Reizen een term onder de fietsliefhebbers. Boek vandaag nog één van onze populaire fietsvakanties inclusief bagageservice, routekaarten en sfeervolle overnachtingen.

Fietsen in Gelderland: Rust met veel groen

Het prachtige Gelderland heeft het allemaal: veel groen, bezienswaardigheden en indrukwekkende dorpen en steden. Met de fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen kun je zorgeloos genieten van je vakantie. Zo kunt je fietsen door het prachtige landschap in en om de Veluwe. Of kun je juist genieten van de sfeervolle en authentieke Achterhoek. Het mooie van een fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen zijn de voordelen. Zo hebben we voor je prachtige overnachtingen geregeld die passen bij de fietstocht, hebben we de laatste routekaarten en geniet je van onze bagageservice. Extra zorgen tijdens jouw vakantie zijn bij deze uitgesloten. Wil je zorgeloos fietsen in Gelderland? Bekijk dan ons aanbod.

Hieronder lichten we graag fietsvakanties toe die het extra benoemen waard zijn:

Fietsen in GelderlandFietsen in Gelderland

Beleef de sfeervolle Achterhoek

Het leven in de Achterhoek bestaat uit rust, gezelligheid en prachtige uitzichten. De ideale eigenschappen voor een succesvolle fietsvakantie. In de fietsvakantie Eibergen fiets je door kenmerkende bossen, veen, heide en weilanden. Daarnaast bezoek je onder andere een Watermolen in Haaksbergen, het prachtig onderhouden natuurgebied Buurserzand en bezoekt u natuurgebied Zwillbrocker waar je flamingo’s kunt tegenkomen. Of wat dacht je van het interessante openluchtmuseum Erve Kots in Lievelde of het Kristalmuseum in Borculo. Kortom, de fietsvakantie Eibergen belooft een hoop rust met interessante uitjes. Bekijk de fietsvakantie Eibergen.

Ontdek de Veluwe

De fietsvakantie voor de natuurliefhebbers. Tijdens deze fietsvakantie bezoek je de prachtige natuur van de Veluwe en de omgeving. Fiets langs de bossen, heidevelden en zandverstuivingen die kenmerkend zijn in de Veluwe. In deze fietsvakantie fiets je langs de Nederrijn en bezoek je naast het Nationale Park De Hoge Veluwe, de Posbank op de Veluwezoom, de Utrechtse Heuvelrug ook landgoederen in Arnhem. Houd je van fietsen en natuur? Boek dan de groene fietsvakantie Heelsum.

HeelsumFietsen in Gelderland

2 vakanties gevonden

Heelsum

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel Klein Zwitserland
  • De Hoge Veluwe en de Posbank
  • Uiterwaarden en stuwwallen
vanaf 250,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12

Zutphen

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel ‘s Gravenhof
  • Vorden, Zutphen, Deventer, Veluwezoom, Gorssel, Voorst, Lochem, Bronkhorst, Doesburg
  • Fietsen langs kastelen in de graafschap Zutphen en de Ooievaarskolonie Gorssel
vanaf 320,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1