In prijs verlaagd
Reizen vanaf nu

Fietsvakantie Rond de Zuiderzee

trektocht in Nederland - IJsselmeer

Dé fietsklassieker van Nederland

 • LOGIES EN ONTBIJT, halfpension mogelijk
 • 7 of 8 dagen
Nazomer korting
vanaf € 525,-
Prijzen en data
GPS FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux

Mooie routes, prachtige stadjes en dorpen, hier en daar een pontje. Af en toe een lang en eenzaam stuk. Prima accommodaties, duidelijke routebeschrijving. Een échte aanrader!

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Rond de Zuiderzee

Vanuit Huizen fietst u een prachtige route langs de oevers van de voormalige Zuiderzee (IJsselmeer). Tot de aanleg van de Afsluitdijk en de polders lagen deze oevers meer landinwaarts. U komt door vele prachtige oude steden en stadjes, zoals Muiden, Amsterdam, Volendam, Hindeloopen, Kampen en Harderwijk en u fietst door vele oude en nieuwe natuurgebieden. De route voert u door Waterland, met vogelrijke veenweides, pontjes en oude watergangen. Door de overtocht met de boot van Enkhuizen naar Stavoren hoeft u niet over de lange Afsluitdijk. Vervolgens fietst u door het glooiende Gaasterland in Friesland, dat verrassend bosrijk is. Giethoorn biedt u boogbrug­getjes, bootjes en rietgedekte boerderijen. Langs de Randmeren fietst u door de authentieke vissersdorpen Elburg, Nunspeet en Spakenburg terug naar Huizen.  

Lees het artikel 'Voor het eerst op fiets- of wandelvakantie?' in ons online-magazine:
Tips voor beginners

» Lees meer

Veelgestelde vragen over Rond de Zuiderzee

Hotel Nautisch Kwartier in Huizen, Hotel the Neighbour's Magnolia in Amsterdam of Westcord Fashion Hotel, Hotel Old Dutch in Volendam of Hotel van der Valk, Hotel die Port van Cleve in Enkhuizen, of de Koepoort in Enkhuizen, Hotel Boschlust of Hotel Lemmer, Hotel de Kruumte in Giethoorn, Hotel Sparrenhorst in Nunspeet.

340 km.

Ja, van Enkhuizen naar Stavoren en soms met een pontje.

De tocht begint en eindigt in Huizen.

Ja, dat kan.

Ja, zoveel mogelijk.

Ja, dat is mogelijk. Tevens zijn er GPS-tracks voor handen.

Reviews fietsvakantie - Rond de Zuiderzee

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

Mooie routes, prachtige stadjes en dorpen, hier en daar een pontje. Af en toe een lang en eenzaam stuk. Prima accommodaties, duidelijke routebeschrijving. Een échte aanrader!

2023

Geweldige fietsvakantie, met een hele mooie route die heel goed aan stond gegeven. De hotels waren allemaal top, met schone kamers en allemaal een heel uitgebreid ontbijt. Ik kan Eigen-Wijze Reizen dan ook iedereen aanbevelen.

2023 - Leo Rijkers

Prima geregeld weer! Altijd een fijn hotel en leuke plaats.

2023 - Christa Bos

Mooie , afwisselende fietsvakantie. Goede hotels . Wij hadden halfpension, hebben lekker gegeten . Wij fietsen op fietsen zonder ondersteuning, afstand was goed te doen. We zijn heel tevreden over de organisatie en informatie vanuit Eigen-Wijze reizen, we zullen in toekomst vast nogmaals boeken via Eigen-wijze reizen.

2023 - Anoniem

We hebben deze route gefietst van Maastricht naar Sedan. De eerste twee etappes waren niet de mooiste. Rondom Luik was het lastig fietsen vanwege de vele omleidingen over noodbruggen en kasseien. Pas toen we Huy (Hoei) waren gepasseerd werd de route mooi en groen. De (jaag)paden (Belgische Ravel en Franse Voie verte Trans-Ardennes) waren vanaf hier goed en relaxed begaanbaar voor langzaam verkeer. De hotels waren goed. Overal een goed ontbijt. We hadden halfpension geboekt. De hotels in Luik, Namen, Dinant en Charleville- Mézières serveerden echter geen diner. We kregen dan een voucher om in een restaurant in de buurt te gaan eten. In Dinant waren we naar een goed restaurant gestuurd en konden gewoon a la carte een 3 gangen diner uitkiezen. De kamers van het familiehotel Saint Hubert in Haybes (Fr) waren hard aan een opknapbeurt toe. Op de kamer hing een papier waarop de eigenaar zich hiervoor verontschuldigde. Eind van het jaar zullen de kamers worden gerenoveerd. Dit was het enige hotel waar geen lift in was, en het viel niet mee om de koffers over de krakende trappen naar de 1e of 2e etage te dragen. Het restaurant op de benedenverdieping was al gerenoveerd, de keuken was hier goed en het personeel was heel vriendelijk. We hadden het geluk dat we in Sedan konden overnachten in het prachtige Chateau Fort Sedan. Waarschijnlijk hadden we dat te danken aan onze halfpension boeking. Het restaurant La Principauté (prachtige eetzaal) is onderdeel van het kasteelcomplex. Jammer dat er op zondag en maandag niets in Sedan is te beleven. De transfer per bus met aanhangwagen werd verzorgd door Juijn Rossum. Onder tropische omstandigheden moest de chauffeur eerst alle bagage en fietsen uitladen van de 30 mensen die vanuit Maastricht naar Sedan waren vervoerd. Daarna moest hij bagage en fietsen van onze 18 koppige groep weer inladen en ons naar Maastricht brengen. Petje af voor deze man! De routebeschrijving was duidelijk en alles was goed geregeld door de agent Fietsrelax.

2023 - John Wolvers

Ondanks de korte termijn van boeken was de reis super georganiseerd.

2023 - Anoniem

Dit was onze eerste fiets vakantie. Vonden het spannend zo'n vakantie te boeken vanwege het weer, route volgen en gaat het goed met de bagage. Nu we dit hebben ervaren hebben we de smaak te pakken en denken al na wat de volgende vakantie wordt. Al onze zorgen zijn weg genomen door een fantastische vakantie. Alles was perferct geregeld. Ook de reisbescheidenheden waren fijn om je in te leven wat ons te wachten stond. Mooie route en hotels waren perfect

2023 - Fer van Bergen

Eigen-Wijze Reizen zou zich ook zonderzorgenreizen kunnen noemen. Dit zegt alles.

2023 - Francois Voortman

We zijn zeer tevreden over de organisatie. Toen we door problemen met een reisbureau onze reis naar Spanje laattijdig hebben gecanceled, hebben we last minute een fietsreis rond het IJsselmeer geboekt met onze kinderen van 6 en 9 jaar. Ondanks dat dit nu niet echt het doelpubliek is voor deze reizen, hebben we verschillende nachten in een familiekamer kunnen slapen, en mits wat extra eigen opzoekwerk ook leuke stops gedaan voor de kinderen. We hebben genoten van de reis. De routes waren goed uitgedacht en rustig en mooi om te rijden. De gpx-tracks zijn duidelijk en makkelijk te gebruiken. Ook de bagagetransfer was makkelijk, zodat we niet te veel moesten meenemen overdag.

2023 - Karolien Janssens

Wij hebben hele mooie vakantie gehad Gelukkig hadden we goed weer alles bij elkaar maar 3 uur regen. De hotels waren heel goed en het personeel was heel vriendelijk.

2023 - Tonnie van den Kerkhof-Broeren

Geweldig mooie fiets klassieker de Zuiderzee route, Eigenzinnig opgezet door Eiegnwijze

2023 - B. Kooijmans

Wij gaan al sinds lang af en toe met eigenwijze reizen op fietsvakantie en zijn altijd zeer tevreden. Meestal prima hotels, het is misschien iets duurder maar kwaliteit betaal je ????

2022 - Johan Vermeire

Fijne fietsvakantie langs het Ijselmeer; de overnachtingen waren in de meeste gevallen goed tot uitstekend! Ook het ontbijt was netjes verzorgd en het diner was goed te noemen. Er waren wel een paar uitblinkers bij en ook een mindere zat er tussen….. De koffers werden dagelijks netjes naar het volgende hotel vervoerd! Ondanks dat het weer niet alle dagen meewerkte hebben we een fijne vakantie gehad en we gaan zeker nog eens vaker fietsen!

2022 - Thea Verstappen

Prima verzorgd, goede en tijdige informatie en communicatie

2022 - Anoniem

Hoewel wij laat waren met de boeking is het Eigen Wijze Reizen gelukt ons op vakantie te laten gaan.

2022 - Anoniem

Alles goed geregeld.

2022 - Anoniem

We hebben een superleuke en relaxte fietsvakantie gehad. Met 1 druk op de knop was alles geregeld via Eigenwijs op Reis. Heel hartelijk dank!

2022 - Anoniem

Rond de Zuiderzee in 8 dagen. Mooie routes! Achteraf gezien hadden we het centrum van Amsterdam beter kunnen vermijden. Dat fietste voor ons namelijk niet prettig, maar als je eenmaal de pont gehad hebt gaat 't weer prima! Andere dagen kwamen we nauwelijks verkeer tegen. Bagagevervoer ook goed geregeld. Hou er wel rekening mee dat je tassen of koffers in de meeste hotels geheel onbeheerd ergens worden neergezet (er waren wat dit betreft wel een paar positieve uitzonderingen).

2022 - Anoniem

Ondanks de hoge temperaturen (gemiddeld boven de 30°C) de Zuiderzeeroute volbracht. Koffers van hotel naar hotel werkte perfect. Zolderkamer bij Poort van Cleve in Enkhuizen erg klein en warm. Prachtige natuur onderweg,al met al een aanrader!

2022 - Anoniem

Hoewel we echt pas een paar dagen voor begin van onze vakantie geboekt hebben, heeft "eigenwijze reizen"onze fietsvakantie prima georganiseerd. Zowel de hotels, hun locaties als ook de fietsroutes waren perfect gekozen. Een fantastische ervaring die we precies zo weer zouden doen.

2022 - Anoniem

De reis was zeer aangenaam en de route was uitstekend. De hotels waaren zeer goed en het eten ook behalve in Amsterdam dat hotel was een nul waard maar de rest was prima. deze reis is aanbevolen.

2022 - H.J. Aendekerk

het was de 1e keer met jullie organisatie en wij zijn ( 4 personen) erg tevreden; de route dwars door Amsterdam was te druk, de koffers waren elke dag op tijd. Sterk van jullie is dat je op elke dag kunt vertrekken en dit was voor ons doorslaggevend en wij komen zeker terug.

2022 - Michel Lepoutre

Een zeer goed georganiseerde reis gehad . Rondje Zuiderzee! Koffers stonden iedere dag netjes op ons te wachten. 2 hotels vonden we wat minder, maar dat mag de pret niet drukken. We gaan zeker nog een keer een reis boeken!

2022 - Anoniem

Fijne vakantie gehad met mooie fietstochten, heerlijke hotels. Alles top geregeld.

2022 - Harry Hoogwerf

Prima organisatie goed bereikbaar en service. Leuke routes. Hier doe je inspiratie op. Niet goedkoop maar dat is het waard!!

2022 - Elly Verstegen

Alles goed geregeld een aanrader

2022 - Jo van Wanrooij

Alles was tot in de kleinste details geregeld . Problemen werden onmiddelijk opgelost ( Hotel Pergola wan geen Diner ) Binnen de week van thuiskomst werd alles financieel in orde gebracht

2022 - Romain Jacobs

Fantastisch fietsavontuur in Nederland !! Goede afwisseling tussen mooie dorpjes/ stadjes en natuur. En een mooie boottocht tussen Enkhuizen en Stavoren ! Echt een prachtige tocht !

2022 - Anoniem

Het was een heel avontuur! Echt leuk om bij de verschillende plaatsen wat te lezen over de cultuur en geschiedenis van de plaatsen. Alles was goed geregeld. Ik maakte me zorgen over bagage vervoer, maar als ik aankwam bij het hotel stond mijn koffer al klaar. Wel een tip voor heel warm weer: vertrek op tijd (vroeg in de ochtend). Dan heb je minder last van het warme weer en houd je het beter vol!

2022 - Carmen van den Belt

De reis was weer prima geregeld. De accommodaties waren alle goed op orde. Bij de kleinere hotels was het contact met het personeel persoonlijker dan bij de "ketenhotels".

2022 - Hans Martini

We hebben op korte termijn de fietsvakantie geboekt, en alles was perfect geregeld! Duidelijke route omschrijving en route kaarten, erg handig om erbij te hebben. Goede hotels met prima ontbijt!

2022 - Anoniem

wij zijn zeer tevreden. wij hadden rondje ijselmeer geboekt en met kleine bijbetaling nog eenvoudig omgezet naar rondje zuiderzee. Echt helemaal TOP. wij hadden halfpension geboekt. komen in hotel aan restaurant gesloten. Wij zijn in Nunspeet gaan eten en volledige bon exclusief drankjes compleet vergoed, na 1 tel. dus ook heel fijn opgelost. van ons krijgen jullie een dikke 10

2022 - Frans Hoeks

Wij hebben genoten van onze vakantie

2022 - Guido Peeters

Heerlijk genoten van deze fietsreis. Alle hotels wisten van onze komst, wat het welkom hartelijk maakte. De bagage stond iedere dag weer in het volgende hotel, wat natuurlijk fantastisch was. We hadden laat geboekt, maar geen moeite was teveel voor eigenwijze reizen om deze reis toch door te kunnen laten gaan. Ze waren zeer vriendelijk, duidelijk, deden veel moeite voor ons en bijzonder in deze tijd, ze kwamen hun afspraken zorgvuldig na. Zo hielden ze ons goed op de hoogte van de mogelijkheden en de vorderingen. Heel fijn en dikke complimenten voor hen.

2022 - Jannie van de Hee-de Lange

het was voor ons de 1ste fietsvakantie, prachtige ervaring, goeie hotelletjes, goede omschrijving van wat we onderweg tegen kwamen, wij hebben gefiets met gps, maar waren toch heel blij dat we ook de route kaarten hadden, zo konden we de dag voordien ook al eens onze dagrit bekijken en op het gemak de uitleg lezen

2022 - Jan Moyaert

Prima geregeld. Op 1 na waren alle hotels prima in orde.

2022 - Jos van de Venne

Het was een geweldig mooie reis. Nederland heeft ontzettend veel te bieden heel variërend. Hotels en bagagevervoer top geregeld

2022 - Miranda van Otten

We hebben een prachtige reis gehad. De route leidde ons langs unieke weggetjes en leuke stages en dorpen. Alles was goed georganiseerd. Goede hotels ook de invallende hotels waren prima. Aardige medereizigers ontmoet.

2022 - Johan Bos

Leuke fietsvakantie! Wij hebben de 8 daagde tour een extra dagje Amsterdam is altijd leuk. We hebben de tocht gefietst op gewone fietsen, soms pittig maar goed te doen. In Enkhuizen hebben we de boot van 12.30 uur genomen, dat was dus te laat waardoor we in de middag alles snel moesten afraffelen. De hotels zijn schoon en alle bedden lagen goed en de bagage stond altijd klaar. Niet alle hotels hebben airco. Op zondag vaart er geen pontje bij Bunschoten! Mijn volgende reis wordt weer bij eigenwijsreizen.

2022 - M

Leuke fietsvakantie. Je ziet het landschap en de bouw van de boerderijen veranderen. Hotels zijn schoon en hebben goede bedden. Niet overal een airco. Wij hebben gefietst zonder ondersteuning, soms pittig maar goed te doen. De route door de weerribben was geweldig en daarna nog bootje varen in Giethoorn was ook erg leuk. Let op, het pontje bij Bunschoten vaart niet op zondag !

2022 - M

Een hele leuke fietstocht rond de zuiderzee. Goed georganiseerd . Koffers waren iedere dag op tijd in het volgende hotel. We hadden gelukkig goed weer.
De hotelkamers waren prima ,het ontbijt uitgebreid en het diner zeer goed. Eigenwijzereizen ga zo door..

2022 - Dick van der Wel

We hebben een mooie route gefietst van hotel naar hotel. Wel jammer van het slechte weer. Super dat de bagage in het volgende hotel klaar stond toen we aankwamen. Nu met de dochter gedaan, misschien nog wel een keer met mijn vriendin. En natuurlijk bij Eigen wijze reizen.

2021 - Anoniem

Leuke fietsreis, langs bekende maar ook veel minder bekende plaatsen rond de Zuiderzee. Comfortabele hotels met goed ontbijt en diner.

2021 - Anoniem

Mooie fietstocht, goede hotels en alles naar wens.

2021 - Anoniem

"Verrassende fietstocht waar genoeg te zien is. Genoeg tijd om tussen het fietsen door, dingen te bezichtigen.
Leuk om elke dag een ander hotel aan te doen. En echte aanrader.
Wij gaan vast nog een andere fietstocht doen."

2021 - J. Roethof

Mooie afwisselende tochten. Goede hotels met horeca in de buurt. De routes waren correct en duidelijk beschreven. Wij vonden het een aanrader ! Nl heeft ons toch weer verrast.

2021 - Anoniem

Wij hebben deze fietstocht in september gemaakt en goed weer gehad. Maar 1 keer regen, waardoor wij Hoorn zijn ingegaan om ergens op te drogen. Wij zijn toen bij Cheesecake to go naar binnen gegaan. Wij hebben nog nooit zo'n lekkere cheesecake gegeten en wat een keus.
De hotels zijn heel afwisselend van grote. Wij hebben er goed geslapen en ontbeten.
Dineren hebben wij veelal bij restaurants in de buurt gedaan.
Ik hou niet zo van drukte en was blij toen wij op het veerpont over het IJ waren. En wat wij daarna onderweg hebben gezien, verraste mij.
De boot van Enkuizen naar Stavoren wel op tijd boeken, aangezien er beperkte plek is voor fietsen.
Tijdens die boottocht hebben wij niet veel gezien, omdat het behoorlijk mistig was.
In Giethoorn was het even zoeken, omdat de beschrijving niet klopte. Dit heb ik aangegeven en is hopelijk aangepast.
Soms wel flink op de pedalen staan, op vlakke stukken met tegenwind.
Het was een perfecte fietsvakantie, waar vanaf begin tot eind mooie dingen te zien zijn.
Een echte aanrader en gaan wij zeker nog een keer zo'n fietsvakantie doen.

2021 - Jos en Diana

"Dit was onze eerste fietsvakantie en dat is ons bijzonder goed bevallen. We hebben pas op het laatste moment besloten om dit te gaan doen en dat was de reden dat we de reispapieren niet op tijd hebben ontvangen. Na een belletje was dit snel geregeld en hebben we alles digitaal ontvangen. De gps hebben we niet geprobeerd. Via de duidelijke route beschrijving was het goed te doen. De hotels waren prima en het eten was heerlijk. Zeer verschillende maaltijden en duidelijke uitleg over de keuze menu’s en eventuele bijbetaling. Ook het halen en brengen van de koffers was goed geregeld. De route was mooi en je fietst door mooie plaatsjes en je komt de gekste dingen tegen. Zo fietsten we langs een boerderij waar een skelet op het hek geknoopt was met een bordje erbij waarop stond “ pas op voor de hond... ik heb het niet gedaan”. Heerlijk. Wat een humor
Af en toe was het een lang en eenzaam stuk met behoorlijke wind tegen Maar ja. Ook dat kom je tegen als je van A naar B gaat
Al met al een mooi rondje gefietst , en zo’n fietsvakantie is zeker voor herhaling vatbaar
De volgende keer willen we het dan via de gps gaan doen "

2021 - Wilma van Dael

"Mooie fietsrondreis, wij gaan al jaren via EWR en zijn nog nooit teleurgesteld.
Eerste keer Nederland, we hebben ervaren hoe mooi het hier is."

2021 - Anoniem

De plaatsen zelf waren heel mooi, enkele fietsroutes waren eentonig, was weinig te zien.

2021 - Anoniem

"Wij vonden de zuiderzee route fantastische, Vooral de kleinschalige hotels. Ze waren allemaal aan het water en in het centrum.
Ontbijt was overal prima en het personeel erg aardig. Koffer vervoer was ook goed geregeld. Er was niets negatiefs in deze reis,
wij gaan zeker nog een andere fiets vakantie boeken. Een dikke 10."

2021 - Anoniem

"Hele fijne route om te fietsen. De knooppunten zoals die in de routebeschrijving stonden kwamen voor 95% overeen met de bordjes van de Zuiderzeeroute. Het kon niet fout gaan. De hotels waren prima, veelal gemoedelijk en kleinschalig. Sommigen hadden geen lift. Als traplopen een probleem is moet u dit aangeven bij het reserveren! Het bagagetransport liep gesmeerd. Petje af voor de chauffeur. Met het stallen van de fietsen en het opladen van de accu's heeft hotel Lemmer het wat ons betreft fantastisch voor elkaar."

2021 - Wolvers & De Wolf

"Wat was dit een fantastische tocht. Zo een diversiteit aan landschappen. Wat is Nederland toch mooi. Wij hebben ECHT GENOTEN van deze reis. Volgende fietsvakantie wordt zeker weer met Eigenwijzereizen."

2021 - Anoniem

Voor ons een ontdekkingsreis: n rondje Zuiderzee! Mooie routes, over dijken en autovrije fietspaden dwars door de natuur , door prachtige stadjes en dorpen. Afgewisseld met hier en daar een pontje. Niet geweten, dat T daar zo mooi is. Wel altijd wind, daarom waren we met de e- bike heel blij!

2021 - Anoniem

"Het was de 1e x dat we zo'n fietsreis hebben gemaakt. Deze tocht is ons heel goed bevallen mede omdat het deze week heel mooi weer was. Het was een heel afwisselende tocht met zoveel leuke plaatsen onderweg. Amsterdam centrum was erg druk, we kwamen ook midden in de demonstratie terecht! Maar aan de overkant was het weer erg leuk. In Volendam was het feest vanwege net de 3 daagse kermisdagen . 2e dag richting Enkhuizen via Edam en Hoorn, ook weer schitterende plaatsen. Dag 3 met de veerboot naar Stavoren, Hindeloopen bezocht en naar ons hotel in Lemmer. Dag 4 via het mooie Blokzijl via de Weerribben, ook zo leuk langs het water naar een heel druk Giethoorn.
Gelukkig de volgende ochtend nog even in alle rust kunnen bekijken. Dag 5 van Giethoorn naar Nunspeet was 'morgens niet zo fijn langs het water reden we door wolken van vliegjes! Weer heel mooi en verrassend was Belt-Schutsloot! Minstens zo bezienswaardig als Giethoorn maar niet zo toeristisch! Later Kampen bezocht en Elburg. De laatste dag zijn we via Harderwijk en Spakenburg terug naar Huizen gefietst met het laatste stuk een andere route via het Gooi. Wat een geweldige week was het met al die leuke en gezellige plaatsen. Iedere dag weer een ander hotel waarbij het ene hotel wel beter was dan de andere. Hotelkamer in Lemmer was erg warm. In Giethoorn was het ook te warm en gehorig van de weg erlangs maar de eigenaar was heel gastvrij en had bij het ontbijt voor iedereen een bordje met eigen tang, vorkjes etc om Coronaproef de ontbijtspullen te pakken De kamer in Nunspeet is erg donker en sober. Avondeten was heel lekker en bediening gezellig. Enkhuizen heel prettig hotel en ontbijt en diner erg goed. Nautisch Fletcher is een verrassend leuk complex.

2021 - Ed en Cobie Bergmans

We hebben een mooie route gefietst van hotel naar hotel. Wel jammer van het slechte weer. Super dat de bagage in het volgende hotel klaar stond toen we aankwamen. Nu met de dochter gedaan, misschien nog wel een keer met mijn vriendin. En natuurlijk bij Eigen wijze reizen.

2021 - Anoniem

De fietsreis was mooi, genoten van de vele wisselende landschappen, pittoreske dorpen/stadjes. De bagage werd keurig netjes afgeleverd. We hadden wel wat moeite met hotels waarin ook honden toegelaten werden. Niet zo'n goede ervaring gehad met een blaffende hond.

2021 - Erica

Prachtige routes. Niet elk hotel even goed.

2021 - Anoniem

Onze eerste fietsvakantie. Prima bevallen, afstanden goed te doen, e-bike en toerfiets. Bagage vervoer, hotels, alles prima in orde. Wij hadden gekozen voor logies met ontbijt. Er waren in de etappe plaatsen genoeg mogelijkheden om te eten/dineren. Al met al zijn we zeer tevreden!!

2021 - Anoniem

Wij vonden dit een heel mooie reis, mooie hotels. Ook voldoende tijd om eens iets te bezoeken. Een aanrader

2021 - Anoniem

Mooie fietstour. Mooie dorpjes en stadjes langs de route. Aanrader.

2021 - Anoniem

Echt een geweldige tocht om te doen. Zeker een aanrader voor iedereen die van water houdt! Bagagevervoer goed geregeld, eten prima en gezellige hotels voor de overnachtingen.

2021 - Anoniem

Het was een mooie reis, veel zon en rond de 22 gr, ideaal fietsweer. We hebben de reis met een gewone fiets gedaan. Het was af en toe zwaar, omdat er routes waren over eentonige, lange wegen over winderige zeedijken (Volendam naar Enkhuizen, Stavoren naar Lemmer) Maar daarin tegen waren er ook erg mooie routes, zoals de Weerribben en Giethoorn, en ook Giethoorn naar Nunspeet. Door de lange afstanden ( ongeveer 60 km/ dag), hadden we weinig tot geen tijd om iets te gaan bezichtigen/bezoeken. De overnachtingen en ontbijt waren prima in alle hotels. We hadden halfpension geboekt, de hotels maken dan gebruik van een aangepaste menukaart. Bij het eerste hotel duurde het erg lang voordat we een menukaart kregen, achteraf bleek ook nog dat we een verkeerde kaart hadden gekregen. We hadden iets besteld wat niet op de “aangepaste” menukaart stond en we achteraf moesten bijbetalen!! In enkele hotels word de menukeuze door het restaurant van het hotel bepaald! In Giethoorn bij hotel de Pergola, is geen lift aanwezig. Dit waren onze bevindingen van deze fietstocht.

2021 - H. Gommans

Een mooie tocht met prima hotels. Duidelijke routebeschrijvingen. Echt genoten.

2021 - Anoniem

Zeer gevarieerde route met veel bezienswaardigheden. Prima hotels en bagagevervoer is uitstekend geregeld. Absoluut een aanrader.

2021 - Peter Musters

Vanwege de corona maatregelen maar besloten om geen verre warme bestemming op te zoeken en ons eigen land eens verder te verkennen. Het was prima fietsweer met 1 dag een beetje motregen. En wat zijn er mooie stadjes te vinden rond het ijsselmeer. Naarden, het noord-oosten van Amsterdam, Edam, Enkhuizen, Hindeloopen, natuurgebied de Weerribben, Giethoorn, Elburg waren allemaal plekken die ik niet eerder had bezocht en zeker de moeite waard zijn.

2021 - Anoniem

Mooie fietstocht, goede hotels en alles naar wens.

2021 - Anoniem

Het was ons eerste fietsvakantie; zeker voor herhaling vatbaar. Prima voor elkaar! Prachtige routes!

2021 - Marjan

Heerlijke fietsvakantie gehad met mooi weer en veel plaatsjes ontdekt waar we nog nooit waren geweest en zelfs niet van hadden gehoord, super!

2021 - Anoniem

Het was een leuke en afwisselende fietst tocht. Veel gezien. De route was goed beschreven en te fietsen.

2021 - Anoniem

Prima georganiseerde trip. Uitstekende hotels en goed bagage vervoer. Een prima manier om dit stuk van Nederland te ontdekken.

2021 - Wilma Dikkers

Heerlijke tocht gehad met heerlijk Hollands weer. Aardig personeel in de hotels. Zo fijn om je bagage elke dag weer op een nieuwe plek terug te vinden. Hoe mooi is ons landje. En elke dag die verscheidenheid.
Ga ik zeker vaker doen

2021 - Sabine

Wij hebben genoten van deze reis, op een enkel dingetje na was alles super goed geregeld en prima hotels

2021 - Anoniem

"Het was een heerlijke vakantie, mooie omgeving en afwisselend. De afstand per dag was goed te doen.
Alle weertypes meegemaakt, maar dat hoort in Nederland, heerlijk Hollands fietsweer! "

2021 - Anoniem

Prima verzorgde fietsvakantie

2021 - Anoniem

het was weer super!

2021 - Saskia van der Burgt

Wij hebben een mooie fietsvakantie gehad mooie routes en de afstanden waren ook prima te doen. De organisatie was perfect geregeld altijd op tijd de bagage in het hotel
Amsterdam was druk maar we hebben er wel veel gezien goede hotels met overal een overdekte fietsenstalling .Zeer goede ervaring met Eigen-Wijze reizen volgend jaar wordt het zeker weer een Eigen -Wijze reis

2021 - Martien en Rieky

Mooie route. Een uitstekende routebeschrijving met duidelijke kaarten. Kortom een toppertje.

2021 - Anoniem

Het was een prachtige fietstocht. De afstanden zijn prima te doen, de routes zijn heel afwisselend: leuke stadjes en mooie natuur. De dag eindigde altijd in een goed hotel, waar de bagage steeds klaarstond.

2021 - Anoniem

Mooie oer Hollandse tocht met zeer interessante plekjes, paden, dorpjes en hotels. En uiteraard uitwaaien.

2021 - Anoniem

We hebben een fijne fietsvakantie gehad. De aangeleverde reisbeschrijving en kaart waren dik in orde. De afstanden lijken lang maar je hebt er tenslotte de gehele dag voor De hotels. waren goed en het nabrengen van de bagage was goed geregeld.. Wij kunnen de fietstocht van harte aanbevelen.

2021 - J. Smit

Prima tocht, goed georganiseerd en duidelijke routes.

2021 - Anoniem

"super mooie tochten gemaakt bij rondje zuiderzee. Eerste keer met Eigenwijze reizen gedaan en alles was heel goed geregeld ook prima verblijf in de hotels en overal was een aparte stalling voor de fietsen aanwezig.
wij zijn super tevreden."

2021 - Anoniem

Wij hebben een heerlijke fietsvakantie gehad, we boften dat we heerlijk weer hadden. En we hebben Nederland weer een stukje beter leren kennen, en hebben genoten van de routes.
We hadden half pension geboekt en dit is ons goed bevallen, behalve bij één overnachting in Lemmer. Daar moesten we bij een ander restaurant eten en kregen geen 3 gangen diner aangeboden, maar moesten van de kaart kiezen en alles wat boven de € 25,00 was bijbetalen.
Dit was het enige minpunt.

2021 - Mary van der Heiden

Leuke reis Mooie omgeving,goede hotels en goed eten

2020 - Andrea Molenaar

We hebben een fantastische tocht gemaakt, hier en daar hebben we hem zelf wat uitgebreid met hulp van Route.nl, mede omdat ik een e-bike heb. Daardoor hebben we ook familieleden onderweg bezocht, thuis of op een camping. Nederland is prachtig!!

2020 - Hans Hartjes

hoewel ik Nederland goed ken, ben ik toch weer op een aantal plekken geweest die nieuw voor me waren. heel goed dus

2020 - Hennie Epping

Het was onze 1e ervaring om zo op vakantie te gaan.Het is ons uitstekend bevallen. Je komt op plaatsen waar je met de auto niet kan komen. Veel verschillende landschappen. We hadden gekozen voor een gewone huurfiets. De volgende keer kiezen we voor een E- bike. Op een gewone fiets en dat met de warme periode van dit jaar was het weleens te zwaar. Het is een aanrader om zo op vakantie te gaan.

2020 - Jannie Schaap

Was een hele mooie route. Erg makkelijk te volgen d.m.v. de knooppunten. Alleen in Amsterdam ging het mis, maar dit kwam waarschijnlijk door het drukke verkeer waar we op moesten letten. Bovendien hadden we ook nog een lekke band. Dat werkte ook niet mee. Maar verder prima! Zeer aan te raden.

2020 - anoniem

Hotels waren goed maar bij 3 hotels was het eten matig.
Bij het NH hotel in Nunspeet moesten we veel bijbetalen voor het eten en toeristen belasting, je verwacht dat dit bij het arrangement zit.
De oversteek met de veerboot naar was spannend door het optreden van de bemanningsleden tegen een van de passagiers.
Verder mooie reis, veel fietspaden.

2020 - anoniem

Fantastisch mooie route. Veel gezien, leuke hotels, heel goed gegeten en fantastisch weer. Zeker na de eerste coronagolf was dit een heerlijke tocht. Lekker uitgewaaid, weinig risico's en prachtige tochten. Goede herinneringen aan en mooie foto's.

2020 - Hans Hartjes

We hebben, zeker in coronatijd, een fantastische vakantie gehad. Een mooie tocht, goed georganiseerd, bijna allemaal fantastische hotels!! In een enkel hotel hadden we een wat kleinere kamer, onder het dak, soms ook nog met een dekbed, dat geschikt was bij minus 15 graden, dat is een kwestie van alleen onder de hoes liggen. De route was echt de moeite waard!

2020 - Hans Hartjes

Wij hebben met zijn vieren genoten van het rondje Zuiderzee. Mooie fietsroutes. Goede hotels; eten was goed. Bagagevervoer goed geregeld.
Was onze 1st fietsvakantie via Eigen-Wijze reizen maar gaan beslist nog vaker via jullie op vakantie

2020 - Nico en Pietje, Jan en Ria

Heb ondanks mijn grote kennis van Nederland toch weer stukjes kunnen fietsen die nieuw voor me waren en waar ik erg van heb genoten. Prima dagafstanden en een goede routebeschrijving met knooppunten. Heerlijke vakantie

2020 - Hennie Epping

"Prachtige tocht, alles goed geregeld zoals bagagevervoer en overnachtingen. Doordat we in Amsterdam niet goed hadden opgelet, misten we een knooppuntbordje en was het even zoeken. Geweldig om door zo'n stad te rijden!
Volgend jaar proberen we weer via Eigen-Wijze Reizen een fietstocht door Nederland te maken."

2019 - Marianne de Meijer

Alles war in Ordnung.

2019 - anoniem

Goed verzorgd, mooie route.

2019 - Andre

Een erg leuke fietstocht in een mooie omgeving. Hotels bijna steeds kort bij de route. Routes over het algemeen duidelijk aangegeven in het boekje. Twee kleine minpunten bij het halfpension: Bij Hotel Lemmer was het diner niet daar maar in een restaurant aan de haven. Wat we daar voor meer dan 25 € aten moesten we bijbetalen. Voor 25€ kon je daar geen driegangen menu eten. ik weet niet wanneer iets een driegangen keuze menu is maar bij Olde Smidse in Giethoorn kon je alleen de soep kiezen volgens de menukaart. ( Ik moet er overigens wel bij zeggen dat het hoofd gerecht mij niet aanstond, en ik zonder problemen een ander gerecht kon kiezen)

2019 - anoniem

Wij hebben genoten van een uitgekiende fietsreis door fraaie Hollandse stadjes en dorpjes. De hotels waren prima. 60-65 km per dag is prima te doen met een E-bike.

2019 - anoniem

Alles was goed, goede Hotels en goede diners

2019 - A van Dongen

PRIMA VAKANTIE. HEEL AFWISSELEND. GOEDE HOTELS. GOED GEORGANISEERD. DUIDELIJKE ROUTEBESCHRIJVING.

2019 - KEES JANSEN

Zeer gevarieerd landschap waar je doorheen fietst.
Alles goed geregeld en duidelijke route beschrijving, prima hotels; overal vriendelijk ontvangst. Graag had ik op sommige plekken wat langer rond willen kijken, voor mijn gevoel had ik daar te weinig tijd voor, gezien de afstanden die je per dag aflegt. Daarentegen geeft het je wel inspiratie voor een volgende vakantie om bijvoorbeeld eens een weekendje Kampen of Enkhuizen te boeken.
Het stoomgemaal in Lemmer is een aanrader!

2019 - Anoniem

wir möchten uns bei Ihnen für einen wunderschönen Fahrradurlaub rund um die Zuiderzee
bedanken. Es hat alles wunderbar funktioniert. Die Hotels waren alle sehr schön gelegen.
Besonders über das Hotel De Port van Cleve in Enkhuizen waren wir begeistert.
Auch die ausgewählten Strecken waren sehr abwechslungsreich. Wir haben hier viele Gesichter
der Niederlande kennen und schätzen gelernt.
Wir werden solch eine Fahrradreise sicherlich noch einmal unternehmen, dann aber nur mit
Bed & Breackfast. Das abendliche Menu war zwar ausgezeichnet, aber für uns viel zu reichlich.

2019 - Petra und Klaus Kochert

Wij hebben een leuke reis gehad: de route langs de zuiderzeestadjes was mooi en makkelijk te volgen, de hotels waren gastvrij en het eten was lekker. De service van Eigenwijze reizen was ook uitstekend: toen bleek dat de boot van Enkhuizen naar Stavoren nog niet voer, werd voor ons en de fietsen vervoer per taxi naar Stavoren geregeld.

2019 - Anoniem

Wel tevreden. Laatste route hadden we graag iets meer door Het bos gefietst.
Hotel in Volendam niet zo klantvriendelijk: fietsenstalling zoeken, niet even meelopen(kan gelegen hebben aan het personeel die dag)

2019 - Anoniem

Wij hebben genoten van deze fietstocht langs de vele mooie plekjes rond het IJsselmeer. Goed georganiseerd en prima verzorgd. Een absolute aanrader!

2019 - Paul Hamers

Reisinformatie Rond de Zuiderzee

De hier getoonde prijzen en data zijn onder voorbehoud

 • Reisdata: 01 mei t/m 31 september
 • Aankomstdag: iedere dag in juli en augustus
  7-daagse: 19,20,26,27 april. In mei, juni en september niet op vrijdagen
  8-daagse: 18,19,25,26 april. In mei, juni en september niet op donderdagen
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  7-daagse: € 265,-
  8-daagse: € 375,-
 • Toeslag halfpension
  7-daagse
  : € 220,-
  8-daagse: € 220,- (geen hp in Amsterdam)
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering):
  7-daagse: € 75,- p.p.
  8-daagse: € 80,- p.p.
  8 versnellingen, tas en slot
  Verlenging € 10,- p.p. per dag
 • E-bike (excl. fietsverzekering):
  7-daagse: € 145,- p.p.
  8-daagse: € 160,- p.p.
  Verlenging € 25,- p.p. per dag
 • Extra nacht(en) Huizen LO: € 75,- p.p. per nacht
  Extra nacht Huizen eenpersoonskamer LO: € 135,-
  Toeslag halfpension extra nacht Huizen: € 35,- p.p. per nacht

Inclusief

 • 6 of 7 nachten verblijf op basis van LO of HP, (in Amsterdam altijd o.b.v. LO)
 • Bagagevervoer
 • Routebeschrijving, kaarten en GPS-tracks

Exclusief

 • Veerboot Stavoren-Enkhuizen. Kosten ca. € 34,- per persoon incl. fiets. 

Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties vermeld waar u tijdens uw vakantie overnacht. Mocht een van deze accommodaties niet beschikbaar zijn, dan reserveren wij een vergelijkbaar alternatief.

 • Hotel Nautisch Kwartier, Huizen
 • WestCord Fashion Hotel, Amsterdam
 • Hotel Old Dutch, Volendam
 • Hotel Die Port van Cleve, Enkhuizen
 • Hotel Lemmer, Lemmer
 • De Kruumte, Giethoorn
 • Hotel Sparrenhorst, Nunspeet

Bijzonderheden

 • Parkeren: gratis bij het eerste hotel
 • De huurfiets is exclusief fietsverzekering. U kunt à € 1,77 per dag een aparte fietsverzekering bij Eigen-Wijze Reizen afsluiten. Uw reisverzekering voorziet vaak niet in een fietsverzekering tegen schade en/of diefstal.
Boek nu

Prijzen en data - Rond de Zuiderzee

Maak uw keuze uit de volgende tochten

Tocht keuzehulp

 • Reisdata: 01 mei t/m 31 september
 • Aankomstdag: iedere dag in juli en augustus
  7-daagse: 19,20,26,27 april. In mei, juni en september niet op vrijdagen
  8-daagse: 18,19,25,26 april. In mei, juni en september niet op donderdagen
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  7-daagse: € 265,-
  8-daagse: € 375,-
 • Toeslag halfpension
  7-daagse
  : € 220,-
  8-daagse: € 220,- (geen hp in Amsterdam)
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering):
  7-daagse: € 75,- p.p.
  8-daagse: € 80,- p.p.
  8 versnellingen, tas en slot
  Verlenging € 10,- p.p. per dag
 • E-bike (excl. fietsverzekering):
  7-daagse: € 145,- p.p.
  8-daagse: € 160,- p.p.
  Verlenging € 25,- p.p. per dag
 • Extra nacht(en) Huizen LO: € 75,- p.p. per nacht
  Extra nacht Huizen eenpersoonskamer LO: € 135,-
  Toeslag halfpension extra nacht Huizen: € 35,- p.p. per nacht

Fietsroutes Rond de Zuiderzee

Fietsroutes 7-daagse tocht

Rond de Zuiderzee fietsvakantie

Dag 1 Aankomst in Huizen

Dag 2 Van Huizen naar Volendam/Katwoude 61 of 64 km

Op de eerste fietsdag rijdt u over de beboste oevers van het Gooi en komt u door Naarden en Muiden, met het middeleeuwse Muiderslot. Vervolgens fietst u naar Amsterdam, waar u door de binnenstad rijdt en met de pont het IJ oversteekt. Net buiten Amsterdam komt u in Waterland, met vogelrijke veenweides, pontjes en oude watergangen. Op het eilanddorp Marken lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Met de boot of via Monnickendam bereikt u Volendam of Katwoude.

Dag 3 Van Volendam/Katwoude naar Enkhuizen 51 of 54 km

De volgende dag fietst u over de oude Zuiderzeedijk door het mooie kaasstadje Edam en het sfeervolle Hoorn. U ziet er prachtige gebouwen uit de Gouden Eeuw. In overnachtingsplaats Enkhuizen kunt u een stadswandeling maken en een bezoek brengen aan het Zuiderzeemuseum.

Dag 4 Van Enkhuizen naar Oudemirdum/Lemmer 16 of 31 km + evt. rondrit naar Hindeloopen 25 km

De dag er op steekt u per boot het IJsselmeer over naar het Friese Stavoren. Hier kunt u een mooie rondrit maken naar het schilderachtige havenstadje Hindeloopen. Door het glooiende Gaasterland fietst u vervolgens naar Oudemirdum. Uw hotel staat hier of in de havenplaats Lemmer.

Dag 5 Van Oudemirdum/Lemmer naar Giethoorn 63 of 42 km

Na een overnachting in Friesland fietst u langs het stoomgemaal van Lemmer en vervolgens dwars door het prachtige natuurgebied de Weerribben. Uw hotel staat in Giethoorn, het 'Venetië van het Noorden' met boogbruggetjes, bootjes en rietgedekte boerderijen.

Dag 6 Van Giethoorn naar Nunspeet  63 of 67 km

Vanuit Giethoorn rijdt u naar Kampen, een oude Hanzestad aan de rivier de IJssel. Via het mooie vestingstadje Elburg en langs de Randmeren gaat u naar etappeplaats Nunspeet. Nunspeet is één van de oudste Nederlandse toeristendorpen gelegen tussen de bossen van de Veluwe en het water van de vroegere Zuiderzee.

Dag 7 Van Nunspeet naar Huizen 61 km en vertrek

Op de laatste dag fietst u naar het ommuurde Zuiderzeestadje Harderwijk. Vervolgens rijdt u langs het smalle randmeer naar het voormalige vissersdorp Spakenburg, nog steeds de thuishaven van een grote bottervloot. Door de weidse Eempolder keert u terug in Huizen.

 

Fietsroutes 8-daagse tocht

Dag 1 Aankomst in Huizen

Rond de Zuiderzee fietsvakantie

Dag 2 Van Huizen naar Amsterdam 36 km

Op de eerste fietsdag rijdt u over de beboste oevers van het Gooi en komt u door Naarden en Muiden, met het middeleeuwse Muiderslot. Vervolgens fietst u naar uw hotel in Amsterdam. U heeft dan 's middags en 's avonds tijd om langs de grachten te dwalen of een bezoek te brengen aan één van de vele musea in de hoofdstad.

Dag 3 Van Amsterdam naar Volendam/Katwoude 34 km

De dag erop fietst u door het centrum van Amsterdam langs monumenten en grachten naar de pont over het IJ. Net buiten Amsterdam komt u in Waterland, met vogelrijke veenweides, pontjes en oude watergangen. Op het eilanddorp Marken lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Met de boot of via Monnickendam bereikt u Volendam of Katwoude.

Dag 4 Van Volendam/Katwoude naar Enkhuizen 50 of 53 km

De volgende dag fietst u over de oude Zuiderzeedijk door het mooie kaasstadje Edam en het sfeervolle Hoorn. U ziet er prachtige gebouwen uit de Gouden Eeuw. In overnachtingsplaats Enkhuizen kunt u een stadswandeling maken en een bezoek brengen aan het Zuiderzeemuseum.

Dag 5 Van Enkhuizen naar Oudemirdum/Lemmer 16 of 31 km + evt. rondrit naar Hindeloopen 25 km

De dag er op steekt u per boot het IJsselmeer over naar het Friese Stavoren. Hier kunt u een mooie rondrit maken naar het schilderachtige havenstadje Hindeloopen. Door het glooiende Gaasterland fietst u vervolgens naar Oudemirdum. Uw hotel staat hier of in de havenplaats Lemmer.

Dag 6 Van Oudemirdum/Lemmer naar Giethoorn 63 of 42 km

Na een overnachting in Friesland fietst u langs het stoomgemaal van Lemmer en vervolgens dwars door het prachtige natuurgebied de Weerribben. Uw hotel staat in Giethoorn, het 'Venetië van het Noorden' met boogbruggetjes, bootjes en rietgedekte boerderijen.

Dag 7 Van Giethoorn naar Nunspeet  63 of 67 km

Vanuit Giethoorn rijdt u naar Kampen, een oude Hanzestad aan de rivier de IJssel. Via het mooie vestingstadje Elburg en langs de Randmeren gaat u naar etappeplaats Nunspeet. Nunspeet is één van de oudste Nederlandse toeristendorpen gelegen tussen de bossen van de Veluwe en het water van de vroegere Zuiderzee.

Dag 8 Van Nunspeet naar Huizen 61 km en vertrek

Op de laatste dag fietst u naar het ommuurde Zuiderzeestadje Harderwijk. Vervolgens rijdt u langs het smalle randmeer naar het voormalige vissersdorp Spakenburg, nog steeds de thuishaven van een grote bottervloot. Door de weidse Eempolder keert u terug in Huizen.


Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Nazomer korting

Misschien vindt u deze tochten ook interessant

Rondom de Bodensee - Duitsland - Zwitserland - Oostenrijk

Fietsvakantie    6 of 8 dagen    trektocht

Hondje Herfst Routeboekje Elektrische fiets GPS
 • Hotels of pensions met bagagevervoer
 • Bregenz, Arbon, Gailingen, Konstanz, Friedrichshafen
 • Fietsen langs de oevers van de Bodensee
 • Gezellige stadjes met een Altstadt
 • Kloostereiland Reichenau
 • Dagafstand 20-62 km
vanaf 590,-

Hollands Waterlandschap - Nederland - Groene Hart

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
 • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
 • Loosdrechtse Plassen
 • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
 • Dagafstand 26-56 km
vanaf 345,-

Harlingen - Nederland - Friesland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

GPS Elektrische fiets Benelux Herfst
 • Hotel Anna Casparii (indien volgeboekt Hotel Harlingen)
 • Bolsward, Franeker, Terschelling, Vlieland
 • Friese steden en waddeneilanden
 • Natuurgebied de Boschplaat
 • Planetarium Eise Eisinga in Franeker
 • Dagafstand 21-51 km
vanaf 395,-

Rond het Markermeer - Nederland

Fietsvakantie    5 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Amsterdam, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Huizen, Urk, Lelystad
 • Fietsklassieker in Nederland
 • Historierijke plaatsen
 • In juli en augustus: boottocht Enkhuizen-Urk
 • Dagafstand 31-64 km
vanaf 410,-

Rond het IJsselmeer - Nederland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Hoorn, Medemblik, Lemmer, Lelystad, Amsterdam
 • Dé fietsklassieker van Nederland
 • Afsluitdijk
 • Vissersdorpen Edam en Urk
 • Dagafstand 45-69 km
vanaf 665,-