Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstochten Utrecht

Fietstochten Utrecht

Het Utrechtse landschap wordt gekenmerkt door de bijzondere natuurgebieden met heide, bos en rivieren. Daarnaast kan de cultuurliefhebber ook zijn hart ophalen. De provincie is rijk aan historische steden en heeft velen kastelen om te bewonderen. Utrecht telt vele fietspaden door Hollands landschap. De omgeving leent zich daarom uitstekend voor een actieve fietsvakantie. Bekijk het aanbod van Eigen-wijze Reizen en boek een zorgeloze fietsvakantie in de provincie Utrecht.

Fietsvakantie in Utrecht

Bij Eigen-wijze Reizen heb je keuze uit verschillende fietsvakanties in de provincie Utrecht. Tijdens de 4- of 7- daagse trektocht door het Hollandse waterlandschap fiets je een paar prachtige tochten door het groene gebied dat zich bevindt tussen de westerse steden. De tochten worden gekenmerkt door het oer-Hollandse landschap met molens en plassen.

Tijdens de 4- of 6- daagse fietstocht in de Hollandse waterlinie fiets je vanuit Weesp langs de verschillende meren en rivieren. Een echte vakantie voor de waterliefhebber. Onderweg kom je langs mooie bezienswaardigheden als de imposante forten en indrukwekkende natuur.

DomtorenFietsvakantie in UtrechtFietsvakantie in Utrecht


Fietsroutes Utrecht

Grazende koeien, boerderijen, molens en water; Hollandser dan dit krijg je het niet. Om deze oer-Hollandse fietsroutes in Utrecht te ontdekken biedt Eigen-Wijze Reizen meerdere trektochten aan in de omgeving. Zo fiets je tijdens de fietsvakantie in het Hollands waterlandschap door het waterrijke gedeelte van West-Nederland. Vanuit het startpunt in de stad Utrecht vertrek je in de richting van het groene hart. Onderweg worden mooie natuurgebieden afgewisseld met culturele bezienswaardigheden.
Tijdens de fietsvakantie in de Hollandse waterlinie fiets je vanuit Weesp of Muiderberg langs de Vecht naar onder anderen Utrecht, Wijk bij Duurstede en Gorinchem. De fietsroutes leiden je langs de vele forten en vestingsteden op de route.

Onbezorgd fietsen in Utrecht

Ben je toe aan een actieve maar toch onbezorgde vakantie? Dan ben je bij Eigen-wijze Reizen aan het juiste adres. Bij ons hoef je je niet druk te maken over het uitstippelen van de route en het vinden van overnachtingsplaatsen. Dit hebben wij al voor je gedaan. En de bagage? Die brengen wij gewoon voor je mee naar de volgende bestemming. Zo kun je onbezorgd genieten van de fietstochten door Utrecht zonder het regelwerk en zware bepakking. Kies voor Eigen-wijze reizen, dan ga je onbezorgd op weg!

2 vakanties gevonden

Hollands waterlandschap

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
  • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
  • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
vanaf 385,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1

Hollandse waterlinie

Nederland - Fietsvakantie - 6 dagen

  • Weesp, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Nieuwkoop
  • Forten en vestingsteden
  • Rivieren en natuurgebieden
vanaf 595,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1