2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakantie op de Veluwe

Fietsvakantie op de Veluwe

De Veluwe is een prachtige vakantieplek in Nederland. Het natuurgebied de Veluwe kent een rijke variatie in flora en fauna en is daardoor zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op de Veluwe kunt u heerlijk onthaasten en weer tot uzelf komen. Eigen-Wijze Reizen biedt diverse individuele fietsvakanties waarbij je de Veluwe bezoekt. Bij alle vakanties overnacht je in sfeervolle en gastvrije hotels en gaat u zelfstandig, dus zonder gids, op pad om de omgeving te verkennen.

Fietsvakanties Veluwe

Op zoek naar de mooiste en leukste fietsvakanties in de Veluwe? Dan ben je bij Eigen-Wijze Reizen aan het juiste adres. Al jarenlang organiseren we de mooiste fietsvakanties in de Veluwe. Fiets door de bossen en heidevelden van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Ontdek de geschiedenis van het park en ontdek het groen en de lokale diersoorten van het park. 

Boek een fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen en overnacht op prachtige locaties, krijg je gratis routekaarten, en regelen wij gratis het bagagevervoer!

Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van jouw fietsvakantie in de Veluwe. Bekijk hieronder de mooiste fietsvakanties van de Veluwe:

Fietsvakanties Veluwe