Fietsvakantie Portugal

Stille stranden, vissershavens, katholieke kloosters en Moorse kastelen, olijfbomen en portwijnen, pittoreske dorpjes en historische steden: de kans is groot dat u het allemaal ziet op een fietsvakantie in Portugal! Of u nu het midden of het zuiden van dit zonovergoten land wilt ontdekken of toch liever een trektocht door de Algarve maakt, met Eigen-Wijze Reizen kunt u alle kanten op. Wij bieden u verschillende fietsreizen die u elk een afwisselende, inspirerende omgeving laten zien. U verblijft in comfortabele hotels op basis van halfpension. 

Fietsvakanties in Portugal keuze uit 4 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Portugal

Algarve - Portugal -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Pechão - Portugal -

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

» Bekijk vakantie

Van Setúbal naar Sagres of Faro - Portugal -

Fietsvakantie — 10/14 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Algarve - Portugal

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

De subtropische plantengroei, afwisselende kust en verrassende stadjes en dorpen maken de Algarve tot een prachtige bestemming voor uw fietsvakantie. De Moorse koningen in Silves gingen u voor in dit Al-Gharb, met z'n perzik- en amandelbomen, de bergen van de Monchique en de kustlijn in de verte. Komt u ook fietsen in de Algarve?

vanaf 955,-
Bekijk vakantie

Curia en Mira - Portugal - Noord-West

Fietsvakantie — 8/15 dagen — standplaats

Herfst FVW Tocht

Tussen Porto en Lissabon, omringd door lage heuvels (waar de Barraida-wijn wordt verbouwd) ligt Curia, tegen het decor van de 1000 m hoge Serra do Caramulo en de 500 m hoge Serra do Buçaco. Vlakbij de kust ligt Mira, met een zandstrand en uitermate schoon zwemwater.

vanaf 845,-
Bekijk vakantie

Pechão - Portugal - Algarve

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Kroontje Herfst Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Portugal is het meest westelijk gelegen land van Europa. In het noorden bestaat de kust uit steile rotsen maar in het zuiden zijn lange zandstranden. U verblijft tijdens deze fietsvakantie in een sfeervol ­familiehotel in Pechão, met als naam 'Het huis van de dichters'. Het hotel ligt op een heuvel en biedt mooie ver­gezichten vanaf het zwembad. Het is er geriefelijk en kalm.

vanaf 795,-
Bekijk vakantie

Van Setúbal naar Sagres of Faro - Portugal - Algarve

Fietsvakantie — 10/14 dagen — trektocht

Herfst FVW Tocht

Langs de afwisselende kustlijn in het zuidwesten van Portugal is het prachtig fietsen. U ontdekt in uw eigen tempo dit afwisselende gebied terwijl u geniet van een subtropische plantengroei onderweg. De westkust onder Setúbal is authentiek Portugees en minder toeristisch dan het zuiden. In de Algarve zijn grote touristencentra, waar u weinig van zult merken. De rostkusten zijn hier prachtig. Hoe zuidelijker hoe meer landerijen, bergland en hoogvlaktes. Langs sfeervolle vissersdorpen en weidse natuurparken beleeft u het zonnige zuiden met ergens in de verte de Atlantische Oceaan.

vanaf 1575,-
Bekijk vakantie