Fietsvakantie Portugal

Stille stranden, vissershavens, katholieke kloosters en Moorse kastelen, olijfbomen en portwijnen, pittoreske dorpjes en historische steden: de kans is groot dat u het allemaal ziet op een fietsvakantie in Portugal! Of u nu het midden of het zuiden van dit zonovergoten land wilt ontdekken of toch liever een trektocht door de Algarve maakt, met Eigen-Wijze Reizen kunt u alle kanten op. Wij bieden u verschillende fietsreizen die u elk een afwisselende, inspirerende omgeving laten zien. U verblijft in comfortabele hotels op basis van halfpension. 

Fietsvakanties in Portugal keuze uit 4 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Portugal

Algarve - Portugal -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Pechão - Portugal -

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

» Bekijk vakantie

Van Setúbal naar Sagres of Faro - Portugal -

Fietsvakantie — 10/14 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Algarve - Portugal

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

De subtropische plantengroei, afwisselende kust en verrassende stadjes en dorpen maken de Algarve tot een prachtige bestemming voor uw fietsvakantie. De Moorse koningen in Silves gingen u voor in dit Al-Gharb, met z'n perzik- en amandelbomen, de bergen van de Monchique en de kustlijn in de verte. Komt u ook fietsen in de Algarve?

vanaf 955

Incl. vlucht+halfpension

Bekijk
Herfst FVW Tocht

Curia en Mira - Portugal - Noord-West

Fietsvakantie — 8/15 dagen — standplaats

Tussen Porto en Lissabon, omringd door lage heuvels in het achterland van de kust, ligt Curia, in het hart van de Bairrada-wijnregio. Een mooie uitvalsbasis voor fietstochten tegen een decor van de 1000 meter hoge Serra do Caramulo en de 500 meter hoge Serra do Buçaco. Bij de kust ligt Mira, met een zandstrand en uitermate schoon zwemwater. De routes leiden u door bossen en langs wijngaarden, meren en natuurlijk naar de zee.

vanaf 845

Incl. vlucht+halfpension

Bekijk
Kroontje Herfst Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Pechão - Portugal - Algarve

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

De oostelijke Algarve, in het Zuiden van Portugal, heeft lange zandstranden en vele lagunes en eilanden en een heuvelachtig binnenland dat dunbevolkt is. Pechão is een klein plaatsje in de Algarve, net iets boven Faro. U verblijft tijdens deze fietsvakantie in een sfeervol familiehotel in Pechão. Het gerieflijke hotel ligt op een heuvel in een rustige omgeving. Na de fietstochten is het heerlijk uitrusten bij het zwembad, u heeft hier vandaan mooie vergezichten.

vanaf 815

Incl. vlucht+halfpension

Bekijk
Herfst FVW Tocht

Van Setúbal naar Sagres of Faro - Portugal - Algarve

Fietsvakantie — 10/14 dagen — trektocht

Langs de afwisselende kustlijn in het zuidwesten van Portugal is het prachtig fietsen. U ontdekt in uw eigen tempo dit afwisselende gebied terwijl u geniet van een subtropische plantengroei onderweg. De westkust onder Setúbal is authentiek Portugees en minder toeristisch dan het zuiden. In de Algarve zijn grote touristencentra, waar u weinig van zult merken. De rostkusten zijn hier prachtig. Hoe zuidelijker hoe meer landerijen, bergland en hoogvlaktes. Langs sfeervolle vissersdorpen en weidse natuurparken beleeft u het zonnige zuiden met ergens in de verte de Atlantische Oceaan.

vanaf 1575

Incl. vlucht+halfpension

Bekijk