Fietsvakantie Spanje

Een fietsvakantie in Spanje is dé manier om te ontsnappen aan de drukte en stress van alledag. Het klimaat, de landschappen en de Spaanse manier van leven laten u helemaal tot rust komen. Na een weekje in Spanje bent u helemaal opgeladen! Eigen-Wijze Reizen biedt u een tweetal bestemmingen: Andalusië tegen de Spaanse zuidkust en Catalonië, de belangrijkste autonome regio van Spanje in het noord-oosten van het land. Beide reizen zijn trektochten waarop u van hotel naar hotel fietst. Alle trektochten van Eigen-Wijze Reizen zijn inclusief bagagevervoer.

Fietsvakanties in Spanje keuze uit 3 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Alicante Via Verdes - Spanje - Zuid-Oost

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS Elektrische fiets

De routes over het oude spoor zijn makkelijk, zeer toegankelijk, meestal ver weg van het gemotoriseerd verkeer en met nagenoeg geen steile hellingen. Flinke heuvels, tot boven 1000 meter hoogte, domineren het landschap. Op de toppen rusten stadjes en dorpen, opgetrokken uit witte huizen. Graanvelden en olijfboomgaarden zetten de toon. Een ideale omgeving om te fietsen.

 

vanaf 985,-
Bekijk vakantie

Andalusië, De Witte Dorpen - Spanje - Zuid

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Vegetarisch GPS Aanrader Elektrische fiets Winterzon

Fietsen in het achterland van Andalusië, de bakermat van de Spaanse cultuur. De reis start in Ronda, met haar grote boogbrug over de Tajo kloof. Zelden heeft u tijdens een fietsvakantie zoveel verschillende landschappen en cultuur in één regio gezien.

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Catalonië - Spanje - Noord-Oost

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

In het noord-oosten van Spanje ligt de belangrijkste autonome regio van dit land: Catalonië. U fietst van de zuidkant van de Pyreneeën naar de Costa Brava, hoofdzakelijk over oude spoortrajecten, van de bergen naar de zee. Onderweg komt u door de prachtige ommuurde stad Gerona.

vanaf 895,-
Bekijk vakantie