Fietsvakantie Spanje

Een fietsvakantie in Spanje is dé manier om te ontsnappen aan de drukte en stress van alledag. Het klimaat, de landschappen en de Spaanse manier van leven laten u helemaal tot rust komen. Na een weekje in Spanje bent u helemaal opgeladen! Eigen-Wijze Reizen biedt u een tweetal bestemmingen: Andalusië tegen de Spaanse zuidkust en Catalonië, de belangrijkste autonome regio van Spanje in het noord-oosten van het land. Beide reizen zijn trektochten waarop u van hotel naar hotel fietst. Alle trektochten van Eigen-Wijze Reizen zijn inclusief bagagevervoer.

Fietsvakanties in Spanje keuze uit 3 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

GPS Elektrische fiets

Alicante Via Verdes - Spanje - Zuid-Oost

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

  • Hotels met bagagevervoer
  • Castalla, Benimarfull, Villalonga, Denia, Villajoyosa
  • Heerlijk fietsen over oude spoorlijnen
  • Natuurpark Carrascal de la Font Roja
  • Vallei van de Gallinera
  • Dagafstand 38-64 km

 

vanaf 720

Excl. vlucht

Bekijk
Vegetarisch GPS Aanrader Elektrische fiets Winterzon

Andalusië, De Witte Dorpen - Spanje - Zuid

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Fietsen in het achterland van Andalusië, de bakermat van de Spaanse cultuur. De reis start in Ronda, met haar grote boogbrug over de Tajo kloof. Zelden heeft u tijdens een fietsvakantie zoveel verschillende landschappen en cultuur in één regio gezien.

vanaf 685

INCL. VLUCHT

Bekijk
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Catalonië - Spanje - Noord-Oost

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

In het noordoosten van Spanje ligt de belangrijkste autonome regio van dit land: Catalonië. Vanuit de zuidkant van de Pyreneeën fietst u naar de kust van de Costa Brava, ook wel de ‘woeste kust’ genoemd. Onderweg komt u door de prachtige ommuurde stad Gerona. De afwisselende tocht voert u vanuit de bergen langs akkers en door bossen naar de Middellandse Zee. Van de drukte aan de Costa Brava zult u weinig merken.

vanaf 845
Bekijk