Fietsvakantie Tsjechië

Tsjechië biedt ideale omstandigheden voor een perfect geslaagde fietsvakantie. Tijdens de afwisselende fietstochten door open landschappen, gemengde bossen, en over heuvels met prachtige vergezichten ontdekt u de magie van het Tsjechische landschap. Sporen van de geschiedenis en de interessante architectuur zullen met name in de steden in Tsjechië zeker niet verborgen blijven. Eigen-Wijze Reizen biedt u onder andere een trektocht door de Bohemen aan. Daar ontdekt u kuuroorden als de middeleeuwse stad Beroun, het prachtige Praag en de bizarre rotsformaties van het Boheems Paradijs. Of u kiest voor een fietsvakantie met standplaats in Kutná Hora, een historisch stadje dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Lees hieronder meer over de reizen.

Fietsvakanties in Tsjechië keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Hondje Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Bohemen - Tsjechië - Oost

Fietsvakantie — 9/12 dagen — trektocht

Fietsen in Bohemen biedt u een gevarieerde combinatie van weelderige natuur en interessante historische stadjes. De rivier de Labe, die wij kennen als de Elbe, komt u tijdens de tocht vaak tegen, zowel in steden als tijdens de etappes door de bossen en het boerenland. Bohemen heeft als handelsgebied in het midden van Europa een rijke historie, De vele middeleeuwse en barokke gebouwen, en ook de kastelen getuigen hiervan.

vanaf 710

INCL. HALFPENSION

Bekijk
Hondje Herfst GPS FVW Tocht

Kutná Hora - Tsjechië - Midden

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Kutná Hora is een mooi historisch stadje in Tsjechië, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zilvermijnen zorgden al vroeg voor welvaart, waaruit de bouwwerken in het stadshart werden bekostigd. In de 15e eeuw was Kútna Hora één van de belangrijkste steden van Bohemen. Uw stijlvolle hotel met ruime kamers ligt dicht bij het centrum, zodat u 's avonds gemakkelijk even de stad in loopt voor een drankje op het plein. ​

vanaf 230
Bekijk