Fietsvakantie Tsjechië

Tsjechië biedt ideale omstandigheden voor een perfect geslaagde fietsvakantie. Tijdens de afwisselende fietstochten door open landschappen, gemengde bossen, en over heuvels met prachtige vergezichten ontdekt u de magie van het Tsjechische landschap. Sporen van de geschiedenis en de interessante architectuur zullen met name in de steden in Tsjechië zeker niet verborgen blijven. Eigen-Wijze Reizen biedt u onder andere een trektocht door de Bohemen aan. Daar ontdekt u kuuroorden als de middeleeuwse stad Beroun, het prachtige Praag en de bizarre rotsformaties van het Boheems Paradijs. Of u kiest voor een fietsvakantie met standplaats in Kutná Hora, een historisch stadje dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Lees hieronder meer over de reizen.

Fietsvakanties in Tsjechië keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Bohemen - Tsjechië - Oost

Fietsvakantie — 9/12 dagen — trektocht

Hondje Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Op onze fietsvakantie "Bohemen" fietst u vanaf Praag (de stad van de Duizend Torens of de Gouden Stad van het Oosten) door een lichtglooiend landschap waar bossen, akkers, burchten en historische plaatsen elkaar afwisselen.

vanaf 710,-
Bekijk vakantie

Kutná Hora - Tsjechië - Midden

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje Herfst GPS FVW Tocht

Kutná Hora is een mooi historisch stadje, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zilvermijnen zorgden al vroeg voor welvaart, waaruit de bouwwerken in het stadshart werden bekostigd. Uw stijlvolle hotel met ruime kamers ligt dichtbij het centrum, zodat u 's avonds gemakkelijk even de stad in loopt voor een drankje op het plein.

vanaf 230,-
Bekijk vakantie