2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Ontdek Vorden het Achterhoekse landschap op de fiets

Ben jij toe aan een fietsvakantie in eigen land? Dan is de fietsvakantie in Vorden wellicht iets voor jou! In deze blog nemen we je mee naar het prachtige landschap van de Achterhoek en vertellen we je alles over deze bijzondere fietsvakantie.

Ontdek het Achterhoekse landschap op de fiets

Tijdens de fietsvakantie in Vorden ontdek je het prachtige landschap van de Achterhoek op de fiets. Je fietst door de bossen, over heidevelden en langs de rivieren en kastelen. De Achterhoek staat bekend om zijn rust en ruimte en is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Je overnacht in sfeervolle hotels en B&B ‘s, waar je kunt genieten van de gastvrijheid van de Achterhoekse bevolking. In de avond kun je genieten van een heerlijk diner, bereid met streekproducten. Tijdens deze fietsvakantie ontdek je niet alleen het prachtige landschap, maar ook de culinaire hoogstandjes van de Achterhoek.

Ontdek het pittoreske Vorden

Tijdens de fietsvakantie in Vorden breng je ook een bezoek aan het pittoreske dorpje Vorden. Dit dorpje staat bekend om zijn acht kastelen, waarvan er zeven te bezichtigen zijn. Je kunt een bezoek brengen aan kasteel Vorden, waar je een rondleiding kunt krijgen en kunt genieten van de prachtige tuinen. Ook kun je een bezoek brengen aan het kasteel Hackfort, waar je heerlijk kunt wandelen door de tuinen en het park.

Daarnaast kun je in Vorden ook genieten van de gezellige terrasjes en de lokale winkeltjes. Hier kun je terecht voor streekproducten, zoals kazen, wijnen en bieren. Kortom, Vorden is een gezellig dorpje dat zeker een bezoekje waard is.

Kasteelachterhoek


Fietsen op eigen tempo

Tijdens de fietsvakantie in Vorden fiets je op je eigen tempo. De fietsroutes zijn zorgvuldig uitgezet en voeren je langs de mooiste plekjes van de Achterhoek. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden. Eigenwijze Reizen zorgt ervoor dat je bagage van hotel naar hotel wordt gebracht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het gewicht van je bagage.

Kortom, de fietsvakantie in Vorden is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar rust, ruimte en natuur. Je ontdekt het prachtige landschap van de Achterhoek op de fiets en kunt genieten van de gastvrijheid en culinaire hoogstandjes van deze regio. Boek nu jouw fietsvakantie in Vorden en ontdek de mooiste plekjes van de Achterhoek op de fiets!

Bekijk de fietsvakantie