2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties

Slapen in stijl; sfeervol en comfortabel overnachten na een dag buiten actief geweest te zijn. Laat je verrassen en overnacht in een bijzondere accommodatie, zoals een monumentale gebouw of een kasteel. Een aantal van onze bestemmingen geeft je een luxe gevoel! Dit komt bijvoorbeeld door het kasteel waarin je verblijft (zoals in Costigliole Saluzzo) of door de sfeer en entourage (zoals in Angles-sur-l'Anglin).

Fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is gespecialiseerd in fietsvakanties en wandelvakanties, dichtbij huis (bijvoorbeeld in Nederland), in heel Europa, én daarbuiten. Al sinds 1986 bieden wij standplaatsvakanties en trektochten te voet en op de fiets. Alle reizen zijn individueel: je reist zonder gids, gewapend met een duidelijke Nederlandstalige routebeschrijvijng en kaarten.

Alle overnachtingen vinden plaats in hotels (en soms in pensions) die door onze eigen medewerkers geselecteerd zijn en waarmee wij nauwe banden onderhouden. Daaronder zijn soms bijzondere accommodaties: bijzondere locaties, zoals bijvoorbeeld kastelen of burchten, of locaties die uw actieve vakantie qua sfeer en entourage naar een hoger niveau tilt.

Bijzondere accommodatiesBijzondere accommodaties

1 vakanties gevonden

Limburg Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
  • Heerlijk fietsen langs de Maas
  • Culinaire tocht
vanaf 655,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeHondZwaarte zwaarte_1