Elfstedentocht op de fiets

Het wordt de tocht der tochten genoemd. Elke winter wachten we met smart op de beslissingen van de rayonhoofden nadat zij de dikte van het ijs hebben gemeten. Helaas brachten zij ons de afgelopen jaren geen goed nieuws. Of er ooit nog eens een Elfstedentocht zal komen is nog maar de vraag. Het is daarom een leuke optie om de Elfstedentocht op de fiets te volbrengen. De tocht leidt u vanuit de bruisende plaats Leeuwarden langs het water richting Dokkum. It giet oan! 

Fietsvakantie Friese steden en meren 

De Elfstedentocht is uitstekend te fietsen. Tijdens de 7-daagse tocht fiets u vanaf Leeuwarden langs alle elf steden. De 265 kilometer lange tocht kunt u op  uw eigen tempo volbrengen. Onderweg kunt u het Friese merengebied bewonderen en een bezoek brengen aan de pittoreske steden op de route. Deze steden worden gekenmerkt door de grachten, historische binnensteden en de havens. Aan het eind van de tocht strijkt u neer in een van de comfortabele hotels op de route.  

Comfortabel op weg 

Vergeleken met de schaats Elfstedentocht is de Elfstedentocht op de fiets een relaxte en ontspannen rit. Elke dag fietst u een deel van de route. De bagage hoeft u niet zelf mee te nemen tijdens de tocht. Wij zorgen dat uw spullen op de volgende bestemming liggen. Wilt u nog wat meer comfort? Het fiets arrangement is uit te breiden naar een luxere variant. Hierbij krijgt u een luxere kamer en wordt u aan het einde van de dag verwent met een lux diner. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de route te fietsen op een elektrische fiets. Bekijk het aanbod van Eigenwijze Reizen en boek een fietsvakantie langs de Friese steden en meren.  

Fietsvakantie Elfstedentocht:

Selectie van 1 vakantie

Friese steden en meren - Nederland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Friese steden en meren — Nederland
Herfst GPS Routeboekje Elektrische fiets Benelux
  • Hotels met bagagevervoer
  • Leeuwarden, Sneek, Lemmer, Gaasterland, Workum, Franeker, Dokkum
  • De elfstedentocht op de fiets
  • De Fluessen
  • Jopie Huisman-museum
  • Dagafstand 33-55 km
vanaf 575,-
Nazomer korting
Fantastische reis, goed verzorgd, mooie vriendelijk mensen.

Anoniem

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt