2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsarrangementen Friesland

Fietsarrangementen Friesland

Op zoek naar de mooiste en leukste fietsarrangementen in Friesland? Onze fietsarrangementen in Friesland zijn samen met fietsliefhebbers samengesteld voor jou! Of je nu een actieve fietser bent of eerder een passieve, onze fietsarrangementen zijn geschikt voor elke fietser. Van jong tot oud. Wat de fietsarrangementen nog mooier maken zijn de voordelen die u krijgt bij Eigen-Wijze Reizen. Zo krijg je altijd bagagevervoer en luxe overnachtingen bij uw fietsarrangement.

Wil je zorgeloos genieten van een welverdiende fietsvakantie? Boek dan één van onze Friese fietsarrangementen en beleef Friesland op een nieuwe manier!

Mooiste fietsarrangementen in Friesland

Friesland zit boordevol bezienswaardigheden en indrukwekkende landschappen. Wat dacht je van de Waddeneilanden? Maar ook de Elfstedentocht en de unieke landschappen typeren Friesland. Boek je een fietsarrangement in Friesland, dan weet je zeker dat je zal genieten van de omgevingen. Hieronder volgen populaire fietsarrangementen in Friesland die je niet mag missen:

Fietsarrangementen FrieslandFietsarrangementen Friesland

Uitwaaien aan Waddenzee

Wat dacht je van de prachtige Waddenzee met de Waddeneilanden? Tijdens onze Waddeneiland fietsarrangement fiets je door de prachtige en unieke landschappen op en om de Waddenzee. Met de boot en fiets bezoek je in dit arrangement vrijwel alle Waddeneilanden. Bovendien kan een bezoek aan Borkum en Harlingen niet ontbreken tijdens deze indrukwekkende fietsvakantie. Boek vandaag nog dit prachtige fietsarrangement en ontdek de ins en outs van de Waddeneilanden.

De 11 steden van de Elfstedentocht 

Ook de Elfstedentocht fietsen in het fietsarrangement Friese steden en meren is zeer populair bij fietsliefhebbers. Tijdens dit arrangement fiets je de route van de Elfstedentocht. Je beleeft de route en maakt kennis met de 11 steden en de omliggende meren en landschappen. Geniet van de Friese meren en steden met deze indrukwekkende fietsarrangementen in Friesland!

Mooiste fietsarrangementen in Friesland

vakanties gevonden

Groningen & Friesland culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Culinaire fietstocht
  • Groningen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ameland en Onderdendam
  • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
vanaf 730,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSGPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Leeuwarden

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof
  • Fietsen door het gevarieerde Friesland
  • Nationaal Park De Alde Feanen
vanaf 290,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Oranjewoud

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Parkhotel Tjaarda
  • Akkrum, Joure en Heerenveen
  • Nationaal Park Weerribben-Wieden
vanaf 405,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1