2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in Noord-Holland

Fietsen in Noord-Holland

Fietsen in Noord-Holland is leuk en interessant tegelijkertijd. Via de mooiste fietsroutes ontdek je de prachtige provincie. Van molens en waterlinies tot aan de sfeervolle binnensteden van de grote steden zoals de hoofdstad Amsterdam. Of wat dacht je van de nationaal bekende badplaatsen Noordwijk aan Zee en Zandvoort. Ontdek al fietsend de provincie Noord-Holland en boek vandaag nog een geheel verzorgde fietsvakantie.

Waarom fietsen in Noord-Holland met Eigen-Wijze Reizen?

Fietsen in Noord-Holland is misschien wel de allerleukste manier om de provincie te ontdekken. Je fietst langs de mooiste locaties en stopt wanneer en waar je maar wilt. Geen gedoe met parkeerplekken en dure parkeerkosten. Bovendien steekt Noord-Holland veel aandacht aan veilige en comfortabele fietspaden. 

Hollands WaterlandschapFietsen in Noord-Holland

Om het nog comfortabeler te maken biedt Eigen-Wijze Reizen de mooiste fietsroutes in de vorm van fietsvakanties. Hierbij zijn overnachtingen geregeld, een kaart met fietsroutes en kun je gebruik maken van de gratis bagageservice. Druk maken om de bagage is bij Eigen-Wijze Reizen niet nodig!  Daarnaast kun je ervoor kiezen om een elektrische fiets bij ons te huren om comfortabel de tocht te volbrengen. Heb je andere specifieke wensen? Laat het ons weten. Jouw wensen staan bij ons centraal! 

2 vakanties gevonden

Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Haarlem, Leiden, Rotterdam en Gouda
  • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
  • Een schilderachtig Hollands landschap
vanaf 835,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Noord-Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Trektocht

  • Fietsen door de Gouden Eeuw
  • Amsterdam, Volendam, Zaandam, Noordwijk
  • Waterland
vanaf 595,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bike