2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes België

Fietsroutes België

Zin in een actieve fietsvakantie niet te ver van huis? België is de perfecte bestemming voor de fietsliefhebber. De tochten door de Belgische Ardennen, langs de kust en langs de Maas zijn voorbeelden van topvakanties voor de actieve vakantiegangers. Daarnaast kan je jezelf te goed doen aan de gerechten uit de Belgische keuken en natuurlijk een echt Belgisch biertje proeven. Bekijk het aanbod van Eigen-wijze reizen en boek een fietsvakantie in het veelzijdige België.

Fietsen in België

Eigen-Wijze Reizen heeft een ruime keuze in fietsvakanties in België. Vind je het leuk om richting de Belgische Ardennen te fietsen? Dan is de tocht langs de Maasde vijflandentocht of de Vennbahn tocht iets voor jou. Onderweg fiets je door de prachtige natuur en bezoek je verschillende gezellige Belgische steden. Heb je zin in een mooie tocht waarbij je ’s avonds kunt genieten van een diner van hoge kwaliteit? Dan is de fietsvakantie Limburg of Vlaanderen culinair iets voor jou. Overdag kun je genieten van de mooie fietsroutes door Nederland en België. ’s Avonds in het hotel word je nog eens in de watten gelegd met een maaltijd uit een van de betere keukens.

de MaasFietsen in BelgiëFietsen in België

Zorgeloos op weg in België

Ben je gek op een fietsvakantie, maar zie je het simpelweg niet zitten om met volle fietstassen de tocht te moeten fietsen? Eigen-Wijze Reizen biedt een oplossing. Wij brengen jouw bagage tijdens de trektocht telkens naar de volgende bestemming. Dit maakt een fietsvakantie voor ieder een stuk toegankelijker. Daarnaast boek je bij ons een volledig verzorgde vakantie. Je krijgt van ons een accurate routebeschrijving mee die je netjes leidt naar de hotels op de route. Boek jouw volledig verzorgde fietsvakantie in België bij Eigen-Wijze Reizen.

2 vakanties gevonden

Vlaanderen

België - Fietsvakantie - 8 dagen- Trektocht

  • Historische stadjes en het landschap van de Grote Oorlog
  • Abdij St. Sixtus (trappistenbier)
  • Last Post in Ieper
vanaf 765,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_12

Vlaanderen Culinair

België - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Hotels met bagagevervoer
  • Gent, Brugge, Roeselare
  • Fietsen door historische steden
vanaf 670,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1