Fietsroutes Drenthe

Drenthe is een provincie waar je heel wat fietskilometer kan afleggen. Een goede reden om het te bezoeken en de vele fietsroutes te ontdekken. Eigen-wijze Reizen heeft een paar prachtige routes voor u uitgezet. De rustige paden leiden u langs nationale parken, pittoreske dorpen en natuurlijk de vele hunebedden die Drenthe rijk is.

Fietsvakantie Lhee 

Tijdens de fietsvakantie in Lhee vertrekt u vanuit de standplaats en ontdekt 5 mooie fietsroutes in de omgeving. De fietsroutes leiden u onder anderen door het Nationale park Dwingelderveld. U vindt hier heide, bos, stuifzand en vennen. Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Aan het eind van de dag keert u terug in het comfortabele hotel in de standplaats Lhee.

Fietsvakantie Drenthe Culinair

Tijdens de fietsvakantie Drenthe culinair wordt u niet allen verwend met mooie fietsroutes maar ook met een heerlijk goed diner in het hotel. Vanuit Westervelde fiets u elke dag een mooie route door Drenthe vol natuur en bezienswaardigheden. Elke dag verblijft u in een ander hotel waar u culinair in de watten wordt gelegd en kunt genieten van een maaltijd van hoge kwaliteit.

Uw fietsvakantie volledig verzorgd

Een actieve fietsvakantie is erg leuk. Toch vergt het veel voorbereiding. De routes moet worden uitgestippeld en overnachtingen moeten worden geboekt. Eigenwijze reizen neemt deze last van u over. U krijgt van ons een uitgebreide routekaart waarin alle fietsroutes staan beschreven die u tijdens de vakantie zal gaan fietsen. Daarnaast verblijft u in een of meerdere door ons uitgezochte comfortabele hotels op de route. En de bagage? Daar hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. Wij brengen uw tassen voor u mee naar de volgende bestemming zodat u onbezorgd kan geniet van de mooie fietsroutes in Drenthe zonder zware last.

Vakanties — Fietsroutes Drenthe

Selectie van 1 vakantie

Drenthe Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Drenthe Culinair — Nederland
Herfst GPS Culinair Elektrische fiets Benelux Hondje
  • Hotels met bagagevervoer
  • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Hoogeveen, De Schiphorst
  • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
  • Culinaire fietstocht
  • Dwingelderveld
  • Dagafstand 46-64 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 625,-
Nazomer korting
Fantastische fietsreis gehad door Drenthe. Eigenwijze Reizen deed er alles aan om de reis optimaal door te laten gaan. Petje af voor uitstekende service.

Dhr. & Mw. Brouwer

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt