2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Drenthe

Fietsroutes Drenthe

Drenthe is een provincie waar je heel wat fietskilometer kan afleggen. Een goede reden om het te bezoeken en de vele fietsroutes te ontdekken. Eigen-wijze Reizen heeft een paar prachtige routes voor je uitgezet. De rustige paden leiden je langs nationale parken, pittoreske dorpen en natuurlijk de vele hunebedden die Drenthe rijk is.

Fietsvakantie Lhee 

Tijdens de fietsvakantie in Lhee vertrek je vanuit de standplaats en ontdekt je 5 mooie fietsroutes in de omgeving. De fietsroutes leiden je onder anderen door het Nationale park Dwingelderveld. Je vindt hier heide, bos, stuifzand en vennen. Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Aan het eind van de dag keer je terug in het comfortabele hotel in de standplaats Lhee.

Fietsroutes DrentheFietsroutes Drenthe

Fietsvakantie Drenthe Culinair

Tijdens de fietsvakantie Drenthe culinair word je niet alleen verwend met mooie fietsroutes maar ook met een heerlijk goed diner in het hotel. Vanuit Westervelde fiets je elke dag een mooie route door Drenthe vol natuur en bezienswaardigheden. Elke dag verblijf je in een ander hotel waar je culinair in de watten wordt gelegd en kunt genieten van een maaltijd van hoge kwaliteit.

Uw fietsvakantie volledig verzorgd

Een actieve fietsvakantie is erg leuk. Toch vergt het veel voorbereiding. De routes moet worden uitgestippeld en overnachtingen moeten worden geboekt. Eigenwijze reizen neemt deze last van jou over. Je krijgt van ons een uitgebreide routekaart waarin alle fietsroutes staan beschreven die je tijdens de vakantie zal gaan fietsen. Daarnaast verblijf je in een of meerdere door ons uitgezochte comfortabele hotels op de route. En de bagage? Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Wij brengen jouw tassen voor je mee naar de volgende bestemming zodat je onbezorgd kan genieten van de mooie fietsroutes in Drenthe zonder zware last.

Fietsvakantie Drenthe

2 vakanties gevonden

Assen

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Cityhotel de Jonge Assen
  • Stuwwallen, heidevelden en bossen
  • Hunebedden en grafheuvels
vanaf 270,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHond

Drenthe Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Orvelte, Hoogeveen, De Schiphorst
  • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
  • Dwingelderveld en Gevangenismuseum Veenhuizen
vanaf 635,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1