Fietsroutes Flevoland

Bij de polder denkt u waarschijnlijk meteen aan de dijken, windmolens en vlaktes. Toch heeft Flevoland zoveel meer te bieden. Ondanks dat de provincie nog niet zo lang bestaat heeft de natuur zich snel ontwikkeld. Zo vindt u in Flevoland de een paar van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de Oostvaardersplassen en Lepelaarsplassen. Deze natuurgebieden lenen zich perfect voor een mooie fietstocht.

Fietsvakantie in Flevoland

Tijdens de 5-daagse tocht fietst u vanaf het startpunt in Huizen langs het Markermeer richting Flevoland. Tussentijds verblijft u in de door Eigen-wijze Reizen uitgezochte comfortabele hotels op de route. De fietsroutes zijn erg veelzijdig. Onderweg passeert u verschillende pittoreske vissers en haven steden als Volendam, Naarden, Muiden en Enkhuizen. Uiteraard loopt de fietsroute ook door de bekende Oostvaardersplassen waar u de kans heeft een kudde wilde paarden, edelherten of andere grote grazers te spotten. Daarnaast vindt u er prachtig moerasgebied met grasvlaktes.

Uw vakantie volledig verzorgd door Eigen-wijze Reizen

Een fietsvakantie kan soms best pittig zijn. Elke dag fiets je een flink aantal kilometers met fietstassen vol bagage. Hierdoor is een fietsvakantie niet voor iedereen weggelegd. Eigen-wijze Reizen maakt het u daarentegen een stuk makkelijker. Wij nemen de bagage elke dag voor u mee naar de volgende bestemming. Hierdoor kunt u zonder zware bepakking de fietsroute volbrengen en genieten van de tocht. Dit maakt een fietsvakantie voor ieder een stuk toegankelijker. Daarnaast krijgt u van ons een uitgebreide routebeschrijving en hebben wij de overnachtingen ook alvast voor u geregeld. Boek uw fietsvakantie in Flevoland bij Eigen-wijze Reizen zodat u onbezorgd kunt genieten van de fietsroutes.

Vakanties — Fietsroutes Flevoland

Selectie van 1 vakantie

Rond het Markermeer - Nederland

Fietsvakantie    5 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Rond het Markermeer — Nederland
GPS Elektrische fiets Aanrader Benelux
  • Hotels met bagagevervoer
  • Amsterdam, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Huizen, Urk, Lelystad
  • Fietsklassieker in Nederland
  • Historierijke plaatsen
  • In juli en augustus: boottocht Enkhuizen-Urk
  • Dagafstand 31-64 km
vanaf 410,-
Nazomer korting
De 5-daagse fietsvakantie die wij gemaakt hebben rond het markermeer was zeer aangenaam. We hebben vooral gewerkt met de papieren versie en niet met een fietsgps die vonden we niet handig. Geen problemen gehad onderweg en de hotels waren basic maar prijs/kwaliteit goed. Overal vriendelijk ontvangen en bagage werd zonder problemen naar het volgende hotel gebracht. Reis mocht gerust wat langer duren...

Nadine Geukens

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt