2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Groningen

Fietsroutes Groningen

Op zoek naar prachtige fietsroutes in Groningen? Samen met fietsliefhebbers uit Groningen hebben wij de mooiste en leukste fietsvakanties van de provincie Groningen samengesteld. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden in een compleet verzorgde fietsvakantie met overnachtingen én bagagevervoer. Boek vandaag nog een van de populaire fietsvakanties en profiteer van de vele voordelen!

Mooiste fietsroutes Groningen

Eigen-Wijze Reizen biedt diverse wandelvakanties en fietsvakanties aan in Groningen. Hieronder lichten wij de meest populaire fietsvakanties uit Groningen toe:

GroningenFietsroutes GroningenFietsroutes Groningen

Fietsvakantie Waddeneilanden

Geniet van de prachtige en unieke Waddenzee met de Waddeneilanden. Tijdens de fietsvakantie ‘Waddeneilanden’ maak je kennis met de kust en het indrukwekkende landschap. Binnen 8 of 9 dagen bezoek je vrijwel alle Waddeneilanden en maak je verschillende boottochten tussen de eilanden en het vaste land. Altijd al willen uitwaaien aan de Nederlandse kust en willen weten waarom de Waddeneilanden op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat? Boek dan de razend populaire fietsvakantie Waddeneilanden!

Groningen & Friesland Culinair

Ontdek het Noorden van Nederland met deze culinaire ontdekkingstocht! Fiets door de prachtige en beroemde Nationale Parken de Alde Feanen, het Lauwersmeer en Schiermonnikoog. Tijdens deze route kom  je onder andere langs oude middeleeuwse kerkjes, boerderijen en oude terpen. Bovendien bezoek je Ameland en Schiermonnikoog met de iconische duinen tijdens deze fietstocht. Hoogtepunten in deze fietsvakantie zijn toch wel de overnachtingen in luxe hotels en de restaurants die zijn benoemd in de Gault Millau of de Michelin-gids. Bekijk de vernieuwde Fietsvakantie Groningen & Friesland Culinair!

Fietsroutes Groningen

Zorgeloos op vakantie

Bij Eigen-Wijze Reizen heb je de garantie op een zorgeloze fietsvakantie. Zo zijn de hotels en routes door en voor fietsliefhebbers samengesteld. Bovendien zijn de fietsvakanties geschikt voor iedereen. Van jong tot oud. Of je nu een actieve fietser of een passieve fietser bent, de routes zijn voor elke type fietsers geschikt. Bovendien geniet je bij Eigen-Wijze Reizen van de vele voordelen zoals: bagagevervoer en kwalitatieve overnachtingen. Daarnaast zul je niet snel verdwalen, want bij elke fietsvakantie krijg je kaarten en fietsroutes mee. Wil je genieten van een zorgeloze fietsvakantie door Groningen? Bekijk dan de opties hieronder:

2 vakanties gevonden

De Waddeneilanden

Nederland - Fietsvakantie - 9 dagen

  • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
  • Boottochten op de Waddenzee
  • Fietsen door het duingebied
vanaf 995,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1

Groningen & Friesland culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Culinaire fietstocht
  • Groningen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ameland en Onderdendam
  • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
vanaf 730,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1