2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Noord-Holland

Fietsroutes Noord-Holland

De mooiste fietsroutes van Noord-Holland vind je bij Eigen-Wijze Reizen. Met onze avontuurlijke en verzorgde fietsarrangementen ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van Noord-Holland. Ontdek de hoofdstad Amsterdam maar ook de prachtige Zaanstreek met haar molens of het unieke Volendam. Naast de prachtige steden beschikt Noord-Holland ook over nationaal bekende badplaatsen zoals Noordwijk aan Zee, Egmond aan Zee en natuurlijk Zandvoort. Boek vandaag nog een verzorgde fietsvakantie en ontdek de mooiste fietsroutes van Noord-Holland.

Fietsroutes Noord-Holland

Samen met fietsliefhebbers uit Noord-Holland en Nederland hebben we de mooiste fietsvakanties voor jou samengesteld. Tijdens deze fietsvakanties fiets je de mooiste en interessantste fietsroutes van Noord-Holland. Kenmerkend aan onze fietsvakanties is de hoge service die je van ons krijgt. Zo regelen we voor jou sfeervolle overnachtingen, gratis routekaarten en gratis bagageservice. Hierdoor weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van jouw fietsvakantie!

AmsterdamFietsroutes Noord-HollandFietsroutes Noord-Holland

Populaire fietsroutes Noord-Holland

Dagelijks boeken fietsliefhebbers zoals jij een verzorgde fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen. Tijdens deze fietsvakanties ontdek je al fietsend de provincie Noord-Holland. Elke fietsvakantie is divers, avontuurlijk en zit vol met bezienswaardigheden. Ontdek hieronder de populairste fietsvakanties van Noord-Holland:

Vernieuwde fietsvakantie Hollandse Waterlinie

Tijdens de fietsvakantie Hollandse Waterlinie bezoek je de belangrijkste waterlinies van Nederland. Ontdek de rol van deze waterlinies en de geschiedenis erachter. Daarnaast bezoek je onderweg indrukwekkende forten en het unieke landschap. Deze fietsroute is niet alleen prachtig maar ook nog eens leerzaam. Ideaal voor een fietsvakantie!

fietsvakantie Hollandse Waterlinie

Rond het IJsselmeer

Een echte klassieker en één van de meest geboekte fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen. Deze indrukwekkende fietsroute brengt je langs het IJsselmeer. Je fietst langs alle iconische dorpen en steden langs het IJsselmeer en Markermeer. Van het jonge Lelystad tot Amsterdam, Lemmer en Urk. Boek vandaag nog de fietsvakantie Rond het IJsselmeer en geniet van de prachtige omgeving. 

2 vakanties gevonden

Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Haarlem, Leiden, Rotterdam en Gouda
  • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
  • Een schilderachtig Hollands landschap
vanaf 835,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Noord-Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Trektocht

  • Fietsen door de Gouden Eeuw
  • Amsterdam, Volendam, Zaandam, Noordwijk
  • Waterland
vanaf 595,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bike