2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Veluwe

Fietsroutes Veluwe

De allermooiste fietsroutes van de Veluwe vind je bij Eigen-Wijze Reizen. Ontdek het prachtige natuurgebied de Veluwe en de omgeving al fietsend. Bewonder de mooiste bossen, heidevelden en unieke dieren al fietsend op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De Veluwe is misschien wel het mooiste fietsgebied van heel Nederland. Of je nu een passieve of juist een actieve fietser bent, fietsen in de Veluwe moet je een keer hebben meegemaakt. Bekijk hieronder onze fietsroutes op de Veluwe.

Waarom fietsen op de Veluwe?

Fietsen op de Veluwe is divers, interessant en leuk tegelijkertijd. Fiets over heuvels of juist platte stukken. Fiets over verharde wegen of juist bospaden. Fietsen op de Veluwe is zeer toegankelijk. Van jong tot oud. 

Fiets door bossen, heidevelden en stuwwallen die zijn gevestigd op het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wist je dat er ook diverse dieren leven op de Veluwe? Zoals herten, reeën, moeflons, zwijnen en verschillende vogelsoorten? 

Fietsroutes VeluweFietsroutes Veluwe

Fietsarrangementen Veluwe

Hieronder vind je de leukste fietsarrangementen, ook wel fietsvakanties, van de Veluwe. Zo beschikken onze fietsvakanties over overnachtingen, gratis routekaarten en zelfs gratis bagageservice. Je hebt hierdoor een compleet verzorgde fietsvakantie en je hoeft je niet druk te maken om overnachtingen en het vervoeren van de bagage. Wil je alles te weten komen over de Veluwe in een verzorgde fietsvakantie? Boek dan vandaag nog een van onze geliefde fietsvakanties op de Veluwe!