2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Zuid-Holland

Fietsroutes Zuid-Holland

Op zoek naar inspiratie voor fietsroutes in Zuid-Holland? Dan ben je bij Eigen-Wijze Reizen aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij de allermooiste fietsvakanties met indrukwekkende fietsroutes in Zuid-Holland. Tijdens deze fietsroutes maak je kennis met de provincie en ontdek je de mooiste bezienswaardigheden die Zuid-Holland te bieden heeft. Van het indrukwekkende Delft tot aan de prachtige kust. Boek vandaag nog een verzorgde fietsvakantie en profiteer van sfeervolle overnachtingen, gratis routebeschrijvingen en gratis bagagevervoer. 

Populaire fietsroutes Zuid-Holland

Samen met lokale fietsliefhebbers uit Zuid-Holland hebben wij de mooiste fietsroutes samengesteld tot fietsvakanties. Naast indrukwekkende fietsroutes geniet je ook van prachtige en sfeervolle overnachtingen in Zuid-Holland. Hieronder lichten we graag een deel van onze populaire fietsroutes in Zuid-Holland toe:

Hollandse Waterliniefietsroutes Zuid-Hollandfietsroutes Zuid-Holland

Vernieuwde fietsvakantie Hollandse Waterlinie

Een leerzame en indrukwekkende fietsroute waarbij je de belangrijkste waterlinies van Nederland ontdekt. Ontdek de geschiedenis achter de waterlinies en de bijbehorende forten. Boek deze leerzame en indrukwekkende fietsvakantie!

Fietsvakantie Zuid-Hollandse Hoogtepunten

Een echte klassieker en één van de meest geboekte fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen. Deze indrukwekkende fietsroute brengt je langs het IJsselmeer. Je fietst door de iconische dorpen en steden langs de IJsselmeer en Markermeer. Van het jonge Lelystad tot Amsterdam, Lemmer en Urk. Boek vandaag nog de fietsvakantie Rond het IJsselmeer en geniet van de prachtige omgeving.

DelftFietsvakantie Zuid-Hollandse Hoogtepunten

2 vakanties gevonden

Hollands waterlandschap

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
  • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
  • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
vanaf 385,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1

Zuid-Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Trektocht

  • Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam
  • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
  • De molens van Kinderdijk
vanaf 490,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1