2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstocht Noord-Holland

Fietstocht Noord-Holland

Noord-Holland heeft veel te bieden. Naast de verschillende natuurgebieden heeft Noord-Holland tal van historische steden met velen bezienswaardigheden. Natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam, maar ook steden als Zaandam en Volendam zijn de moeite waard om te bezoeken. Ben je een strandliefhebber? Dan kan je terecht in de bekende badplaatsen als Noordwijk aan Zee, Egmond aan Zee, Zandvoort of een van de andere dorpen en steden aan de zee.

Fietsvakantie in Noord-Holland 

Noord-Holland is de perfecte plek voor een actieve fietsvakantie. Tijdens de tocht worden stedelijke gebieden afgewisseld met rustige natuur.  Ben je gek op water? Dan is de fietsvakantie langs de Noordzee, de fietsvakantie rond de Zuiderzee of de fietsvakantie rond het markermeer iets voor jou. Onderweg kun je genieten van het mooie uitzicht op het water en uitrusten in leuke havensteden en vissersdorpjes op de route. Ben je een liefhebber van de Hollandse cultuur met de grachten, tulpen en molens? Bekijk dan de fietsvakantie met Noord-Hollandse hoogtepunten of de fietsvakantie met Hollandse hoogtepunten. Onderweg kom je langs historierijke steden vol met bezienswaardigheden, musea en monumenten. De tocht waar de cultuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Bekijk hieronder het aanbod aan fietstochten in Noord-Holland en boek online bij Eigen-Wijze Reizen!

HaarlemFietsvakantie in Noord-HollandFietsvakantie in Noord-Holland

Onbezorgd op weg

Wij bij Eigen-Wijze Reizen zorgen ervoor dat jouw fietstocht in Noord-Holland voldoet aan al jouw eisen. Tijdens de trektochten zorgen wij er onder anderen voor dat jouw bagage al op de volgende stemming ligt. Zo hoef je niet met volle fietstassen de reis te volbrengen en komt jouw bagage schoon en droog aan in het hotel. Naast bagage vervoer verzorgen wij ook de routebeschrijvingen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een elektrische fiets bij ons te huren om comfortabel de tocht te volbrengen. Heb je andere specifieke wensen? Laat het ons weten. Jouw wensen staan bij ons centraal!