2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstochten Drenthe

Fietstochten Drenthe

Drenthe staat natuurlijk bekend om de Hunebedden. Toch heeft deze provincie zoveel meer te bieden. Lange fietstochten door beekdalen, heide- en bosgebied; Drenthe is adembenemend mooi. De afwisselende natuurgebieden van deze provincie zijn uitstekend op de fiets te verkennen. De verharde fietspaden in Drenthe leiden je naar de mooiste plekjes van Nederland.  

Volledig verzorgde fietstochten in Drenthe 

De provincie Drenthe is de uitgelezen plek voor een actieve fietsvakantie. De vele verharde fietspaden zorgen ervoor dat je op een comfortabele manier de highlights van de provincie al fietsend kunt bezichtigen. Fietstochten in Drenthe zijn daarom zeer populair en gewild bij zowel de actieve als de passieve fietser. Hieronder zie je een overzicht van het aanbod aan fietsvakanties in Drenthe van Eigen-Wijze Reizen.  

fietstochten in Drenthefietstochten in Drenthe

Fietsvakantie Lhee fietsen 

Tijdens de 5-daagse fietsvakantie in Lhee maak je vanuit de standplaats 5 verschillende fietstochten door Drenthe. De routes leiden je langs uitgestrekte bossen en heidevelden. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de karakteristieke boerderijen en de bekende hunebedden. Na de fietstocht keer je terug in het buurtschap Lhee dat grenst aan Dwingelderveld; het nationale park met het grootste natte heidegebied van West-Europa.  

Fietsvakantie Drenthe Culinair

De fietsvakantie Drenthe culinair is een fietsvakantie voor de echte Bourgondiër. Tijdens de 4- of 6- daagse trektocht vertrek je vanuit Westervelde en maak je elke dag een fietstocht door het mooie Drenthe. De bagage nemen wij voor je mee naar de volgende bestemming. Onderweg fiets je over verkeersarme paden langs het mooie natuurterrein naar de volgende verblijfplaats. Natuurgebieden worden afgewisseld met gezellige dorpen vol bezienswaardigheden. Als de fietstocht erop zit word je nog eens flink in de watten gelegd. 's Avonds geniet je van gerechten geserveerd door de beste restaurants in de regio. Er is geen betere manier om een actieve dag af te sluiten.

Fietsvakantie Drenthe

1 vakanties gevonden

Drenthe Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Orvelte, Hoogeveen, De Schiphorst
  • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
  • Dwingelderveld en Gevangenismuseum Veenhuizen
vanaf 635,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1