2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstochten Groningen

Fietstochten Groningen

Groningen is een prachtige provincie. De natuurgebieden zijn er erg divers. Zo vind je er meren, polders, oud cultuurlandschap en meer. Ideaal om er eens op uit te gaan met de fiets. Eigen-wijze Reizen heeft een paar mooie routes uitgestippeld in de provincie zelf en de bijbehorende eilanden. Bekijk ons aanbod en boek snel uw fietsvakantie in de provincie Groningen.

Fietsvakantie Groningen en Friesland Culinair

Zin in een prachtige, maar vooral ook heerlijke vakantie in het Noorden van ons land? Dan is de culinaire tocht door Groningen en Friesland zeker een aanrader. Onderweg fiets je door de prachtige nationale parken en breng je een bezoek aan de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Als je aankomt bij het hotel word je verwend met een heerlijk diner van hoge kwaliteit. Een perfecte vakantie voor de echte Bourgondiër!

Fietsvakantie GroningenFietsvakantie Groningen

Fietsvakantie de Waddeneilanden

Tijdens deze unieke fietsvakantie op de waddeneilanden bezoek je maar liefst 4 van de eilanden. Je vertrekt vanuit het pittoreske havenstadje Harlingen en maakt verschillende mooie fietstochten op de eilanden. Ontdek het unieke landschap van dit gebied met de fietstochten van Eigen-Wijze Reizen.

Onderweg met Eigen-Wijze Reizen

Wij bij Eigen-wijze Reizen willen het jou graag zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken. Daarom vervoeren wij jouw bagage tijdens de vakantie van hotel naar hotel. Zo kun je zonder zware last genieten van de diverse routes. Daarnaast is alles rondom hotelreserveringen en routes ook al voor je geregeld. Eigen-Wijze reizen heeft voor jou een paar mooie routes uitgestippeld die je leiden naar de hotels waar je gaat overnachten. Het enige wat je nog hoeft te doen is op de fiets te stappen en te genieten van al het moois om je heen.

Fietstochten Groningen

1 vakanties gevonden

Groningen & Friesland culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Culinaire fietstocht
  • Groningen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ameland en Onderdendam
  • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
vanaf 730,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1