Pieterpad Lopen

Het staat op de bucketlist van velen mensen; het Pieterpad lopen. Het Pieterpad is een van de bekendste langeafstandswandelingen in ons land. De tocht is ongeveer 500 kilometer lang en loopt van het Groningse Pieterburen naar Maastricht toe. Het Pieterpad is misschien wel een van de meest veelzijdige tochten in Nederland. Onderweg komt u langs verschillende bosgebieden, heides en andere mooie landschappen. Wacht niet langer en volbreng de wandeltocht van uw leven met Eigenwijze Reizen.  

 

Wandelvakantie Pieterpad 

Het Pieterpad bewandelen is een unieke ervaring. De tocht is opgedeeld in 28 etappes. Elke dag loopt u een wandeltocht van ongeveer 20 kilometer. Deze wandeltochten voeren u langs de mooiste plekjes van Nederland. Tijdens de tocht verblijft u in een van de verschillende hotels op de route. Wilt u liever een kleiner deel van het Pieterpad lopen? Dat kan! Bij Eigenwijze Reizen kiest u zelf welk deel van het Pieterpad u graag wilt bewandelen. U kunt er dus ook voor kiezen om verspreid over een langere periode steeds een stukje van de tocht te lopen en zo toch de hele wandelroute te volbrengen.  

Op pad met Eigenwijze reizen 

Bij Eigenwijze reizen zorgen we ervoor dat de reis naar uw wens verloopt. U ontvangt van ons een routebeschrijving met kaarten. Wij kunnen ieder traject voor u aanpassen en zorgen dat deze aan uw wens voldoet. Daarnaast hoeft u zich over uw bagage geen zorgen te maken. Wij zorgen dat deze van A naar B wordt gebracht zodat u ongestoord kunt gaan lopen. Zo kunt u met een gerust hart op weg gaan en genieten van deze bijzonder tocht. Bekijk het aanbod van eigenwijze reizen en boek snel uw wandelvakantie over het Pieterpad.  

Vakanties — Pieterpad Lopen

Selectie van 1 vakantie

Pieterpad - Nederland

Wandelvakantie    6,7 of 28 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Pieterpad — Nederland
Herfst GPS Benelux
  • Hotels/pensions met bagagevervoer (kan ook zonder bagegevervoer)
  • Pieterburen, Winsum, Zuidlaren, Anderen, Schoonloo, Sleen, Coevorden, Hardenberg, Ommen, Hellendoorn, Holten, Lochem, Vorden, Doetinchem, Zeddam, Millingen, Groesbeek, Afferden, Blitterswijck, Velden, Tegelen, Roermond, Echt, Sittard, Valkenburg, Maastricht
  • Wandelen van Pieterburen naar Maastricht
  • Hondsrug, Ellertsveld, Montferland, Maasduinenlandschap
  • Stuifzandgebieden, weiden en bossen
  • Dagafstand 12-25 km
vanaf 410,-
Nazomer korting
Ja, het was een hele leuke reis, met leuke hotels en alles goed uitgedacht door jullie. Niets op aan te merken alleen iets te prijzig. Uitgerekend per dag voor je koffers te laten nabrengen voor rond de 70 euro , vonden wij erg duur. Bovendien ging het bij de koeriersdienst voor de koffers niet altijd goed. Om 17 uur nog nabellen waar de koffers bleven. Stonden nog bij het vorige hotel. Maar ve...

Tom van Strien

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt